Τρία τρόφιμα που μειώνουν τον κίνδυνο άνοιας

04:01 - 01/01/2021

Συγκεκριμένα τρόφιμα, ανάμεσά τους το αρνάκι, αλλά και το κόκκινο κρασί, φαίνεται πως συμβάλλουν στη διατήρηση της πνευματικής διαύγειας κατά το γήρας και μπορούν να αποσοβήσουν έτσι τον κίνδυνο άνοιας, ισχυρίζονται ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Αϊόβα. Πρόκειται για την πρώτη μελέτη που συνδέει συγκεκριμένες τροφές με την πνευματική ικανότητα στην τρίτη ηλικία. Τα ευρήματα […] The post Τρία τρόφιμα που μειώνουν τον κίνδυνο άνοιας first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Στην «Axianews»: «Βίοι αντίθετοι» για ΕΤΕ και Alpha Bank

Εκεί ψηλά για σένα...

Η ανατριχιαστική ομιλία του Μπακασέτα που μας χάρισε τη μεγάλη νίκη (video)

ΔΥΠΑ: Ημέρες καριέρας στην Αθήνα με 190 επιχειρήσεις και 6.000 θέσεις εργασίας

Φάμελλος: Δεν πάει άλλο ο κατήφορος στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορούν τα θέματα να λύνονται με εξώδικα

Ανδρουλάκης: Τα καλύτερα είναι μπροστά μας και θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα μαζί