Επιστρέφουν ο Λάκης Λαζόπουλος και το Αλ Τσαντίρι Νιουζ

10:30 - 31/12/2020

Επιστρέφουν ο Λάκης Λαζόπουλος και το Αλ Τσαντίρι Νιουζ Tο Αλ Τσαντίρι Νιουζ, η πιο επιτυχημένη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης επανέρχεται. Επανέρχεται για να γίνει ξανά… της Τρίτης. Αυτή τη φορά διαδικτυακά και μάλιστα την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χωρίς να δώσει όμως […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Λαζόπουλος: Επιστρέφει το Αλ Τσαντίρι Νιούζ

Τις ευχές του για νέα χρονιά που έρχεται σε λίγες ώρες, θέλησε να στείλει...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Επιστρέφει το Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος The post Λάκης Λαζόπουλος: Επιστρέφει το Αλ Τσαντίρι Νιουζ appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Επιστρέφει το Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram

Διαβάστε το στο news.gr

Ο Λάκης Λαζόπουλος και το Αλ Τσαντίρι Νιουζ επιστρέφουν – Δείτε πού!

Ευχάριστη αυτή η είδηση της επιστροφής του Λάκη Λαζόπουλου και του Αλ Τσαντίρι Νιουζ! Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ, η πιο επιτυχημένη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης επανέρχεται. Επανέρχεται ανανεωμένο. Επανέρχεται δυνατό. Επανέρχεται για να γίνει ξανά… της Τρίτης. Αυτή τη φορά διαδικτυακά και μάλιστα την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από τον […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή