Πότε πληρώνεται το ΚΕΑ από τον ΟΠΕΚΑ

06:52 - 14/10/2019

Το ΚΕΑ κάθε μήνα είναι μία μεγάλη βοήθεια για τους δικαιούχους βοηθώντας τους να κλείσουν «τρύπες» προς το τέλος του μήνα.Τα Dikaiologitika News είναι σε θέση να γνωρίζουν νωρίτερα τις ημερομηνίες πληρωμής του κάθε μήνα. Παρακάτω μπορείτε να διαβάστε πότε θα πληρωθεί ΚΕΑ. Μεταξύ 24 και 25 Οκτωβρίου αναμένεται να πληρωθούν ΚΕΑ. Δικαιολογητικά για τους δικαιούχους Δικαιούχοι του ΚΕΑ είναι τα νοικοκυριά που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας και οι άστεγοι: Α. Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: το νοικοκυριό που αποτελείται από ένα ενήλικο άτομο που διαμένει μόνο του σε κατοικία και δεν εμπίπτει στην κατηγορία ενηλίκων έως 25 ετών που φοιτούν σε πανεπιστημιακές σχολές ή σχολεία ή ινστιτούτα επαγγελματικής

Διαβάστε Περισσότερα στο dikaiologitika.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τα βρόντηξε ο Φιλίποφ από τον ΠΑΟΚ

Ακέφαλος προπονητικά είναι εδώ και λίγη ώρα ο ΠΑΟΚ. Όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε χρόνο, αρχές της σεζόν, ο προπονητής, στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Φιλίποφ, παραιτείται.  Ο Ουκρανός παραιτήθηκε, γιατί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν είχε ενημερωθεί για την απόκτηση των Κουβανών με τους οποίους ο ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει από τον Ιούλιο.  «Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την “κοινή συναινέσει” λύση συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιούρι Φιλιποφ. Τον ευχαριστεί για όσα πρόσφερε στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια την καριέρα του» αναφέρει η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ.

Διαβάστε το στο novasports.gr

Πότε πληρώνονται οι αργοτικές επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου θα πιστωθούν από τον ΟΠΕΚΕΠΕ τα χρήματα που αντιστοιχούν στο 70% της βασικής ενίσχυσης, δηλαδή γύρω στο 55% της Ενιαίας Ενίσχυσης, για τους παραγωγούς που έχουν βιβλιάριο στην Τράπεζα Πειραιώς. Όπως πάντα, μέσα σε περίπου δύο εργάσιμες μέρες θα μεταφερθούν μέσω της Τράπεζας Πειραιώς – που είναι ο φορέας που διαχειρίζεται ... The post Πότε πληρώνονται οι αργοτικές επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dikaiologitika.gr

«Φρένο» στα πάρτι στη Γερμανία με εντολή Μέρκελ, πάνω από 2000 κρούσματα κορονοϊού σήμερα

Τα σχολεία αποκτούν Σύμβουλο Σχολικής Ζωής

«Ανοιχτή πληγή» τα κορονοπάρτι στην Αθήνα, με δεμένα χέρια η ΕΛ.ΑΣ.

«Πρεμιέρα» για τις 100.000 προσλήψεις με επιδότηση, οδηγίες για τις αιτήσεις, ποιοι αποκλείονται

Κλειστά σχολεία: Συνεχίζει να «φουντώνει» η λίστα από το υπουργείο Παιδείας

Η απόφαση της ΕΟΚ που «διαλύει» κάθε αναπτυξιακό πρόγραμμα