Μητροπολίτης Μόρφου για εμβόλιο: 'Εγώ μεταλλαγμένο προϊόν δεν θα γίνω'
12:04 - 30/12/2020
Για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, ο οποίος εξέφρασε την έντονη αντίδρασή του.
Ο Πανιερώτατος ερωτηθείς για το εμβόλιο τόνισε:"Για το εμβόλιο σας λέω. Ο Μόρφου Νεόφυτος δεν θα βάλει εμβόλιο. Εσείς τι θα κάνετε ο Θεός να σας φωτίσει.”
"Εγώ μεταλλαγμένο προϊόν της Νέας Τάξης πραγμάτων δεν θα γίνω. Όπως κάτι ντομάτες που τρώμε χειμώνα καλοκαίρι άρρωστες και άγευστες... Έτσι θα γίνει ο κόσμος. Άρρωστος και άγευστος" - πρόσθεσε ο κ. Νεόφυτος.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:
{youtube}s9M0IhA2giE{/youtube}
{loadposition adsense}
Διαβάστε Περισσότερα στο .romfea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μόρφου Νεόφυτος για εμβόλιο: Δεν θα γίνω μεταλλαγμένο προϊόν, όπως οι ντομάτες
Μόρφου Νεόφυτος: Τάχθηκε κατά του εμβολίου. Για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, ο οποίος όχι μόνο τάχθηκε κατά, αλλά το συνέδεσε και με τις… μεταλλαγμένες ντομάτες. Όπως είπε ο ίδιος, που συχνά προκαλεί αντιδράσεις με τις δηλώσεις του, «ο Μόρφου Νεόφυτος δεν θα κάνει το εμβόλιο. […]
Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.grΤΩΡΑ Μητροπολίτης Μόρφου για εμβόλιο: ”Εγώ μεταλλαγμένο προϊόν δεν θα γίνω”
Για το εμβόλιο κατά του νέου κορωνοϊού μίλησε αυτή τη φορά ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, ο οποίος εξέφρασε την έντονη αντίδρασή του.
Το άρθρο ΤΩΡΑ Μητροπολίτης Μόρφου για εμβόλιο: ”Εγώ μεταλλαγμένο προϊόν δεν θα γίνω” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΞέφυγε (πάλι) ο Μητροπολίτης Μόρφου για το εμβόλιο: Δεν θα γίνω μεταλλαγμένο προϊόν, όπως οι ντομάτες
Νέο παραλήρημα του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου. Το εμβόλιο για τον κορονοϊό και οι… μεταλλαγμένες ντομάτες. Για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού μίλησε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, ο οποίος το συνέδεσε και με τις… μεταλλαγμένες ντομάτες. Όπως είπε ο ίδιος, που συχνά προκαλεί αντιδράσεις με τις δηλώσεις του, «ο Μόρφου Νεόφυτος δεν θα κάνει το εμβόλιο. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΞέφυγε ο Μητροπολίτης Μόρφου για το εμβόλιο: Δεν θα γίνω μεταλλαγμένο προϊόν, όπως οι ντομάτες
Νέο παραλήρημα του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου. Το εμβόλιο για τον κορονοϊό και οι... μεταλλαγμένες ντομάτες.Για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού μίλησε ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, ο οποίος το συνέδεσε και με τις... μεταλλαγμένες ντομάτες.
Όπως είπε ο ίδιος, που συχνά προκαλεί αντιδράσεις με τις δηλώσεις του, «ο Μόρφου Νεόφυτος δεν θα κάνει το εμβόλιο. Εσείς τι θα κάνετε, ο Θεός να σας φωτίσει. Εγώ μεταλλαγμένο προϊόν της νέας τάξης πραγμάτων δεν θα γίνω. Ως κάτι ντομάτες που τρώμε χειμώνα-καλοκαίρι και είναι άρρωστες και άγευστες. Έτσι θα γίνει ο κόσμος, άρρωστος και άγευστος».
Στη συνέχεια, ανέφερε πως «η επόμενη αρρώστια δεν θα προστατεύεται από μάσκα. Τι θα γίνει; Ούτε με εμβόλια. Τα εμβό
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΜητροπολίτης Κυθήρων εμβόλιο: Την παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσαν τα λεγόμενά του
Μητροπολίτης Κυθήρων εμβόλιο: Σε κήρυγμά του από τον άμβωνα είπε πως το εμβόλιο παρασκευάζεται και με το προϊόν των εκτρώσεων.
Διαβάστε το στο pagenews.grΜητροπολίτης Κυθήρων εμβόλιο: Την παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσαν τα λεγόμενά του
Μητροπολίτης Κυθήρων εμβόλιο: Σε κήρυγμά του από τον άμβωνα είπε πως το εμβόλιο παρασκευάζεται και με το προϊόν των εκτρώσεων.
Διαβάστε το στο