Νέα ανάρτηση του Παντελή Θαλασσινού μετά τις αντιδράσεις: Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος
01:51 - 30/12/2020
Σε νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook προχώρησε ο Παντελής Θαλασσινός μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η προηγούμενη...
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τα «μάζεψε» ο Παντελής Θαλασσινός μετά τις αντιδράσεις: Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος
Σε νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook προχώρησε ο Παντελής Θαλασσινός μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η προηγούμενη ανάρτησή του σχετικά με τα εμβόλια κατά του κορονοϊού. Στην προηγούμενη ανάρτηση, ο Παντελής Θαλασσινός ανέφερε πως είναι καχύποπτος σχετικά με το εμβόλιο και αναρωτιόταν αν η ένεση περιείχε φυσιολογικό ορό αντί για το φάρμακο κατά του κορονοϊού. […]
The post Τα «μάζεψε» ο Παντελής Θαλασσινός μετά τις αντιδράσεις: Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΠ. Θαλασσινός: "Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος"
Διευκρινίσεις από τον μουσικό για τις αναρτήσεις του που προκάλεσαν σάλο
Διαβάστε το στο thebest.grΠαντελής Θαλασσινός: «Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος!»
Να «μαζέψει» την προηγούμενη ανάρτησή του στο Facebook όπου εμμέσως πλην σαφώς αμφισβητούσε ότι οι πρώτοι που εμβολιάστηκαν με το εμβόλιο για τον κορονοϊό, εμβολιάστηκαν στα αλήθεια, επιχείρησε μερικές ώρες αργότερα ο γνωστός τραγουδοποιός. Σε νέα ανάρτησή του στο facebook ο Παντελής Θαλασσινός μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η προηγούμενη ανάρτησή του σχετικά με τα …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΠαντελής Θαλασσινός: "Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος"
Η νέα ανάρτηση του τραγουδιστή
Διαβάστε το στο ekriti.grΝέα ανάρτηση του Παντελή Θαλασσινού μετά τις αντιδράσεις: Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος
Σε νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook προχώρησε ο Παντελής Θαλασσινός μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η προηγούμενη ανάρτησή του σχετικά με τα εμβόλια κατά του κορονοϊού. Στην προηγούμενη ανάρτηση, ο Παντελής Θαλασσινός ανέφερε πως είναι καχύποπτος σχετικά με το εμβόλιο και αναρωτιόταν αν η ένεση περιείχε φυσιολογικό ορό αντί για το φάρμακο κατά του κορονοϊού. […]
Διαβάστε το στο larisanew.gr