Ο Παντελής Θαλασσινός ξαναχτυπά: «Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παντελής Θαλασσινός: Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος! Ζητώ συγνώμη από τους γιατρούς, γιατί τους παραπλάνησαν τα ΜΜΕ
Σε νέα ανάρτησή του στο facebook ο Παντελής Θαλασσινός μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η προηγούμενη ανάρτησή του σχετικά με τα εμβόλια αναφέρει πως η προηγούμενη ανάρτησή του δεν απευθυνόταν σε κάποιον προσωπικά, απλά μέσω αυτής ήθελε να δηλώσει πως είναι απλά καχύποπτος, ενώ όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει: «Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω […]
The post Παντελής Θαλασσινός: Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος! Ζητώ συγνώμη από τους γιατρούς, γιατί τους παραπλάνησαν τα ΜΜΕ appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΠαντελής Θαλασσινός: Τα "γυρίζει" μετά τον σάλο - "Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος"
"Δεν απευθύνεται σε κάποιον προσωπικά, απλώς δήλωσα καχύποπτος.. και ότι δεν μ αρέσουν τα πολιτικά σόου", δηλώνει ο Παντελής Θαλασσινός.
Διαβάστε το στο thetoc.grΞεκάθαρος ο Π.Θαλασσινός: «Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος»
Ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Θαλασσινός απάντησε στην επίθεση που δέχθηκε από τα ΜΜΕ μετά την ανάρτηση του με την οποία άφηνε αιχμές για τον εμβολιασμό που έκαναν τις προάλλες ο πρωθυπουργός και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ο κ. Θαλασσινός υποστήριξε πως πιστεύει στο εμβόλιο, όμως είναι καχύποπτους. «Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος», είπε χαρακτηριστικά.
Πριν λίγες ημέρες ο Παντελής Θαλασσινός είχε γράψει στο facebook: «Εγώ που δεν πιστεύω τίποτα, που είμαι καχύποπτος, που δεν τους εμπιστεύομαι και τους θεωρώ θρασείς και δειλούς, γιατί πιστεύω ότι η ένεση που έκαναν οι ίδιοι είναι φυσιολογικός ορός; Θα μπορούσε ή μπα;».
Διαβάστε παρακάτω τη νέα ανάρτηση του Παντελή Θαλασσ
Διαβάστε το στο pronews.grΠ. Θαλασσινός: «Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος»
Οι διευκρινήσεις για την «ανάρτηση που ενόχλησε» αναφορικά με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, προχώρησε σε νέο του ποστ στο facebook ο Παντελής Θαλασσινός. Αναλυτικά όπως γράφει ο γνωστός καλλιτέχνης: «Επαναλαμβάνω ότι η ανάρτηση μου που ενόχλησε δεν είναι καταφατική ούτε κατηγορηματική και δεικτικη. Έχει δυο ερωτηματικά, και προφανέστατα είναι οπως όλα τα σχόλια του […]
Διαβάστε το στο dete.grΠαντελής Θαλασσινός: "Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος"
Μετά τις αντιδράσεις αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τη θέση του
Διαβάστε το στο patrasevents.gr