Ο Παντελής Θαλασσινός ξαναχτυπά: «Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος»

17:21 - 29/12/2020

Μετά τις αντιδράσεις αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τη θέση του 

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παντελής Θαλασσινός: Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος! Ζητώ συγνώμη από τους γιατρούς, γιατί τους παραπλάνησαν τα ΜΜΕ

Σε νέα ανάρτησή του στο facebook ο Παντελής Θαλασσινός μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η προηγούμενη ανάρτησή του σχετικά με τα εμβόλια αναφέρει πως η προηγούμενη ανάρτησή του δεν απευθυνόταν σε κάποιον προσωπικά, απλά μέσω αυτής ήθελε να δηλώσει πως είναι απλά καχύποπτος, ενώ όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει: «Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω […] The post Παντελής Θαλασσινός: Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος! Ζητώ συγνώμη από τους γιατρούς, γιατί τους παραπλάνησαν τα ΜΜΕ appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Παντελής Θαλασσινός: Τα "γυρίζει" μετά τον σάλο - "Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος"

"Δεν απευθύνεται σε κάποιον προσωπικά, απλώς δήλωσα καχύποπτος.. και ότι δεν μ αρέσουν τα πολιτικά σόου", δηλώνει ο Παντελής Θαλασσινός.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ξεκάθαρος ο Π.Θαλασσινός: «Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος»

Ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Θαλασσινός απάντησε στην επίθεση που δέχθηκε από τα ΜΜΕ μετά την ανάρτηση του με την οποία άφηνε αιχμές για τον εμβολιασμό που έκαναν τις προάλλες ο πρωθυπουργός και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.  Ο κ. Θαλασσινός υποστήριξε πως πιστεύει στο εμβόλιο, όμως είναι καχύποπτους. «Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος», είπε χαρακτηριστικά.  Πριν λίγες ημέρες ο Παντελής Θαλασσινός είχε γράψει στο facebook: «Εγώ που δεν πιστεύω τίποτα, που είμαι καχύποπτος, που δεν τους εμπιστεύομαι και τους θεωρώ θρασείς και δειλούς, γιατί πιστεύω ότι η ένεση που έκαναν οι ίδιοι είναι φυσιολογικός ορός; Θα μπορούσε ή μπα;». Διαβάστε παρακάτω τη νέα ανάρτηση του Παντελή Θαλασσ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Π. Θαλασσινός: «Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος»

Οι διευκρινήσεις για την «ανάρτηση που ενόχλησε» αναφορικά με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, προχώρησε σε νέο του ποστ στο facebook ο Παντελής Θαλασσινός. Αναλυτικά όπως γράφει ο γνωστός καλλιτέχνης: «Επαναλαμβάνω ότι η ανάρτηση μου που ενόχλησε δεν είναι καταφατική ούτε κατηγορηματική και δεικτικη. Έχει δυο ερωτηματικά, και προφανέστατα είναι οπως όλα τα σχόλια του […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Παντελής Θαλασσινός: "Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος"

Μετά τις αντιδράσεις αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τη θέση του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ο Τραμπ επιλέγει τον Ρας Βόουτ για διευθυντή του Γραφείου Διαχείρισης και Προϋπολογισμού

Ο Τραμπ ορίζει για υπουργό Οικονομικών τον δισεκατομμυριούχο Σκοτ Μπέσεντ, πρώην επικεφαλής επενδύσεων του Τζόρτζ Σόρος

Στρατεύματα της Βόρειας Κορέας συγκεντρώθηκαν στη Ρωσία για να μπουν «σύντομα» στον πόλεμο της Ουκρανίας, λέει το Πενταγώνο

Νυχτερινοί ισραηλινοί βομβαρδισμοί σε νότια προάστια της Βηρυτού - Προηγήθηκε εντολή εκκένωσης

La Liga: Νίκη ανάσα για την Χετάφε, 2-0 τη Βαγιαδολίδ - Δείτε τα γκολ

Bundesliga: Χατ-τρικ του Κέιν στην Άουγκσμπουργκ και στο +8 η Μπάγερν Μονάχου - Δείτε τα γκολ