Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Στην πρώτη ταινία που έκανα πήρα 150.000 όταν ο μισθός ήταν 9.000-12.000

08:44 - 29/12/2020

Στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης κλήθηκε να μιλήσει για τη συμμετοχή του σε χολιγουντιανή παραγωγή και για τον -υπέρογκο- μισθό που πήρε και δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει.Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρέθηκε στο «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ1 απέναντι στον φίλο και συνάδελφό του Γιώργο Κωνσταντίνου και μίλησε μεταξύ άλλων και για την εμπειρία του από τα γυρίσματα της ταινίας «Summer lovers» το 1982, όταν έκανε τα πρώτα βήματά του στη σχολή. «Το μαλλί ήταν αφάνα μέχρι εδώ -δείχνει τους ώμους του-, σγουρό» είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, περιγράφοντας τον εαυτό του εκείνη την εποχή. «Είχα μια φίλη στην Αθήνα – εγώ έμενα στη Θεσσαλονίκη- που δούλευε στην αμερικάνικη παραγωγή.

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Στα 18 μου με το μαλλί αφάνα, πήρα 150 χιλιάδες για μια ταινία όταν ο μισθός ήταν 9 χιλιάδες

Μια όμορφη συνάντηση είδαμε το βράδυ της Δευτέρας στην ΕΡΤ “Σημείο συνάντησης”! O Γιώργος Κωνσταντίνου συνάντησε To άρθρο Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Στα 18 μου με το μαλλί αφάνα, πήρα 150 χιλιάδες για μια ταινία όταν ο μισθός ήταν 9 χιλιάδες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά