Ο βουβός πόνος του Αντρέα ένα χρόνο μετά το θάνατο του Θάνου: Αδελφέ μου, δεν με παρηγορεί τίποτα. Τα δάκρυα και το μοναχικό μνημόσυνο…
16:28 - 28/12/2020
LIFESTYLE ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 28|12|2020 16:10 /Athina /0 ΣΧΟΛΙΑ /16 views Κοινοποίηση: Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο, 28 Δεκεμβρίου 2019, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών ο Θάνος Μικρούτσικος. Μάχιμος μέχρι τέλους μίλαγε ανοιχτά για την ασθένεια του και επικοινωνούσε με το κοινό του ακόμα και την ύστατη ώρα της πολύμηνης μάχης του με τον καρκίνο. Διαβάστε περισσότερα στο patkiout.gr Σύμφωνα με πληροφορίες από το site makeleio.
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο βουβός πόνος του Αντρέα ένα χρόνο μετά το θάνατο του Θάνου: Αδελφέ μου, δεν με παρηγορεί τίποτα. Τα δάκρυα και το μοναχικό μνημόσυνο…
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο βουβός πόνος του Αντρέα ένα χρόνο μετά το θάνατο του Θάνου: «Αδελφέ μου, δεν με παρηγορεί τίποτα». Τα δάκρυα και το μοναχικό μνημόσυνο…
Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο, 28 Δεκεμβρίου 2019, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών ο Θάνος Μικρούτσικος. Μάχιμος μέχρι τέλους μίλαγε ανοιχτά για την ασθένεια του και επικοινωνούσε με το κοινό του ακόμα και την ύστατη ώρα της πολύμηνης μάχης του με τον καρκίνο. Κάποια στιγμή, λίγο πριν χάσει τη μάχη, είχε […]
Διαβάστε το στο irafina.gr