«Ο Αλαφούζος αξίζει το βραβείο Νόμπελ»!
10:12 - 28/12/2020
Ο Λάζλο Μπόλονι δήλωσε πως ο Γιάννης Αλαφούζος αξίζει νόμπελ για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό και μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο Τριφύλλι.
Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παναθηναϊκός - Μπόλονι: Ο Αλαφούζος αξίζει το Νόμπελ!
Ο Λάζλο Μπόλονι δήλωσε πως ο Γιάννης Αλαφούζος αξίζει... Νόμπελ για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό και μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο «τριφύλλι»
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜπόλονι: «Ο Αλαφούζος αξίζει το βραβείο Νόμπελ για όσα έχει κάνει στον Παναθηναϊκό»
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, μίλησε στο ρουμανικό gsp.ro, εκθειάζοντας τον Γιάννη Αλαφούζο για όσα έχει κάνει για τον σύλλογο. Το εγκώμιο του ιδιοκτήτη ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Μπόλονι: «Ο Αλαφούζος αξίζει το βραβείο Νόμπελ για όσα έχει κάνει στον Παναθηναϊκό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜπόλονι για Αλαφούζο: «Αξίζει το βραβείο Νόμπελ!»
☘☘⚽⚽
Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Μπόλονι για τον Αλαφούζο.
Continue reading Μπόλονι για Αλαφούζο: «Αξίζει το βραβείο Νόμπελ!» at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.comΛ.Μπόλονι: «Ο Γ.Αλαφούζος αξίζει το βραβείο Νόμπελ για τους χειρισμούς των οικονομικών»
Σε μία δήλωση που θα συζητηθεί αρκετά προχώρησε ο Λάζλο Μπόλονι, καθώς τόνισε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος αξίζει το βραβείο Νόμπελ για την διαχείριση των οικονομικών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Ο προπονητής του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει στην ομάδα, λέγοντας: «Δεν το βλέπω ως πίεση αλλά ως επιθυμία να αφήσω κάτι πίσω μου. Ίσως είμαι πολύ εγωιστής αλλά για εμένα είναι ανάγκη, με ικανοποιεί. Αυτού του είδους η πίεση δεν με ενοχλεί, είμαι σε ανταγωνισμό με τον εαυτό μου».
Όσο για τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο σύλλογος, o 67χρονος τεχνικός είπε: «Έχουμε κάποια πλάνα στον Παναθηναϊκό, θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Το οικονομικό πρόβλημα που είχε η ομάδα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό τ
Διαβάστε το στο pronews.grΓεωργούντζος: Αξίζει το Όσκαρ ο Λάζλο!
Εντάξει τώρα αρχίζω και τα παίρνω (στοιχηματικά) και με την Λίβερπουλ! Για μια ντουζίνα γκολ ήταν χθες (και… προχθές) στο Άνφιλντ μάλιστα η έρημη η Γουέστ Μπρομ, όχι μόνο δεν έφαγε άλλα πέντε τουλάχιστον, όπως ήταν το φυσιολογικό μετά το 1-0, αλλά κλασικά και αυτή ισοφάρισε λίγο πριν το φινάλε. Τα ίδια λίγο πολύ είχαμε και στο Γουλβς με […]
Διαβάστε το στο sportstonoto.grΜπόλονι: «Αξίζει το βραβείο Νόμπελ ο Αλαφούζος»
Συνέντευξη στη ρουμανική ιστοσελίδα gsp.ro παραχώρησε ο Λάζλο Μπόλονι.
Το άρθρο Μπόλονι: «Αξίζει το βραβείο Νόμπελ ο Αλαφούζος» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΔήλωση που θα συζητηθεί από Mπόλονι: «Ο Αλαφούζος αξίζει το βραβείο Νόμπελ»!
Δήλωση που θα συζητηθεί από Mπόλονι: «Ο Αλαφούζος αξίζει το βραβείο Νόμπελ»!
28/12/2020
Μια μεγάλη συνέντευξη σε ρουμανικό μέσο ενημέρωσης παραχώρησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι.
Ο 67χρονος τεχνικός μίλησε για την καριέρα του, τα πράγματα που τον κάνουν να νιώθει νέος και φυσικά το τριφύλλι, αποθεώνοντας τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, για την παρουσία του στον σύλλογο!
Μεταξύ άλλων είπε:
Για την ηλικία του: «Nομίζω δεν έχετε πληροφορηθεί τα νέα. Μόλις έκλεισα τα... 30! Αγγίζεις ένα θέμα, αυτό της ηλικίας, που πάντα ενοχλεί έναν άνθρωπο με πολλά χρόνια. Η απάντηση για να μένεις νέος είναι μία: η δουλειά. Μέρα με τη μέρα αφιερώ
Διαβάστε το στο filathlos.grMπόλονι : «Ο Αλαφούζος αξίζει το βραβείο Νόμπελ»!
Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε σε συνέντευξή του για τον Παναθηναϊκό και την κατάσταση που βρήκε στους «πράσινους» ενώ τόνισε πως ο Γιάννης Αλαφούζος αξίζει Νόμπελ για τα όσα πέτυχε στην ομάδα.
Διαβάστε το στο to10.grΜπόλονι για Αλαφούζο: «Αξίζει το βραβείο Νόμπελ»!
Συνέντευξη στην ηλεκτρονική έκδοση της ρουμάνικης εφημερίδας Gazeta Sportuliror, παραχώρησε ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό “αποθεώνοντας” τον Γιάννη Αλαφούζο. «Δεν το βλέπω ως πίεση αλλά ως επιθυμία να αφήσω κάτι πίσω μου. Ίσως είμαι πολύ εγωιστής αλλά για εμένα είναι ανάγκη, με ικανοποιεί. Αυτού του είδους […]
Διαβάστε το στο thessports.gr