Ο Νίκος Μάνεσης «καρφώνει» το βαθύπλουτο τηλεοπτικό πρόσωπο

11:58 - 27/12/2020

Ο Νίκος Μάνεσης σήμερα, στον αέρα της εκπομπής του, αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη σε κοπή πίτας, στον Alpha μάλλον, […] The post Ο Νίκος Μάνεσης «καρφώνει» το βαθύπλουτο τηλεοπτικό πρόσωπο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Νίκος Μάνεσης «καρφώνει» βαθύπλουτο τηλεοπτικό πρόσωπο: «Κέρδισε air condition αλλά ήθελε τηλεόραση»

Όπως είπε ο παρουσιαστής το περιστατικό συνέβη σε κοπή πίτας καναλιού

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Νίκος Μάνεσης για βαθύπλουτο τηλεοπτικό πρόσωπο: Κέρδισε air condition αλλά ήθελε τηλεόραση

Αποκαλυπτικός ήταν ο Νίκος Μάνεσης, σήμερα, στην εκπομπή του αφού εξιστόρησε ένα περιστατικό με μία «βαθύπλουτη», όπως την

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Νίκος Μάνεσης «κάρφωσε» βαθύπλουτο τηλεοπτικό πρόσωπο: «Κέρδισε air condition αλλά ήθελε τηλεόραση» (Video)

ΕΛΛAΔΑMEDIA  Ένα ιδιαίτερο περιστατικό με... πιπεράτες αποχρώσεις αποκάλυψε ο Νίκος Μάνεσης σήμερα, στον αέρα της εκπομπής του, το οποίο είχε ως προταγωνιστή ένα γνωστό και εύπορο τηλεοπτικό πρόσωπο.   Το περιστατικό, όπως το περιέργαψε ο δημοσιογράφος συνέβη σε κοπή πίτας, στον Alpha μάλλον, όπου το εν λόγω κέρδισε ένα αιρ κοντίσιον στην βασιλόπιτα, κι ενώ είχε οικονομική άνεση και δεν είχε ανάγκη το δώρο, αντί να το χαρίσει, ζήτησε να το αλλάξουν με μια τηλεόραση για το… δωμάτιο της υπηρεσίας.   «Θυμάμαι κάποτε κάποιος ή κάποια βαθύπλουτη, κάποιος ή κάποια παρουσιαστής ή παρουσιάστρια που συμμετείχε κανονικά στις βασιλόπιτες και του ή της της έτυχε το φλουρί. Ας πούμε ότι ήμουν εγώ. Το δώρο ήτ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ο Νίκος Μάνεσης «καρφώνει» βαθύπλουτο τηλεοπτικό πρόσωπο: «Κέρδισε air condition αλλά ήθελε τηλεόραση»

Αποκαλυπτικός ήταν ο Νίκος Μάνεσης, σήμερα, στην εκπομπή του αφού εξιστόρησε ένα περιστατικό με μία «βαθύπλουτη», όπως την αποκάλεσε παρουσιάστρια μεγάλου καναλιού.  Το περιστατικό συνέβη σε κοπή πίτας καναλιού όπου ένα τηλεοπτικό πρόσωπο κέρδισε ένα air condition, κι ενώ είχε οικονομική άνεση και δεν είχε ανάγκη το δώρο, αντί να το χαρίσει, ζήτησε να το αλλάξουν με μια τηλεόραση για το… δωμάτιο της υπηρεσίας. «Θυμάμαι κάποτε κάποιος ή κάποια βαθύπλουτη, κάποιος ή κάποια παρουσιαστής ή παρουσιάστρια που συμμετείχε κανονικά στις βασιλόπιτες και του ή της της έτυχε το φλουρί. Ας πούμε ότι ήμουν εγώ. Το δώρο ήταν ένα air condition, που είχε βάλει η παραγωγή. Και υπήρχε κόσμος που ήταν φτωχός, καθαρ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ο Νίκος Μάνεσης «καρφώνει» βαθύπλουτο τηλεοπτικό πρόσωπο – Δείτε τι αποκάλυψε (video)

Ο Νίκος Μάνεσης σήμερα, στον αέρα της εκπομπής του, αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη σε κοπή πίτας, στον Alpha μάλλον, όπου ένα τηλεοπτικό πρόσωπο κέρδισε ένα αιρ κοντίσιον στην βασιλόπιτα, κι ενώ είχε οικονομική άνεση και δεν είχε ανάγκη το δώρο, αντί να το χαρίσει, ζήτησε να το αλλάξουν με μια τηλεόραση για το… δωμάτιο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ο Νίκος Μάνεσης «καρφώνει» το βαθύπλουτο τηλεοπτικό πρόσωπο

Ο Νίκος Μάνεσης σήμερα, στον αέρα της εκπομπής του, αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη σε κοπή πίτας, στον Alpha μάλλον, όπου ένα τηλεοπτικό πρόσωπο κέρδισε ένα αιρ κοντίσιον στην βασιλόπιτα, κι ενώ είχε οικονομική άνεση και δεν είχε ανάγκη το δώρο, αντί να το χαρίσει, ζήτησε να το αλλάξουν με μια τηλεόραση για το… δωμάτιο […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ο Νίκος Μάνεσης «καρφώνει» βαθύπλουτο τηλεοπτικό πρόσωπο (video)

«Κέρδισε air condition αλλά ήθελε τηλεόραση»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»