Μαίρη Χαλκιά: Γι’ αυτό δεν παντρεύτηκε ποτέ ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος

08:58 - 27/12/2020

ΕΛΛAΔΑ  Η ηθοποιός Μαίρη Χαλκιά μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους ηθοποιούς, με τους οποίους συνεργάστηκε στην ταινία “Γοργόνες και μάγκες”, όπως ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, ο Φαίδων Γεωργίτσης, η Νόρα Βαλσάμη και άλλοι. Συμπρωταγωνιστήσατε και στο πλευρό του Φαίδωνα Γεωργίτση… «Δεν τον γνώριζα ιδιαίτερα, μόνο μέσα από τη συνεργασία μας στην ταινία, αλλά ήταν ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος, ο οποίος μου είχε φερθεί με πολλή τρυφερότητα, ήταν μια ευγενική ψυχή». Το σενάριο της ταινίας «Γοργόνες και Μάγκες» ήταν του Γιάννη Δαλιανίδη. Ήταν αυστηρός; «Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ, του άρεσα πάρα πολύ σαν ηθοποιός και συνεργαστήκαμε πολλές φορές. Ήταν αυστηρός όσο έπρεπε, γ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαίρη Χαλκιά: Μετά από χρόνια σιωπής, εξηγεί γιατί ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος δεν παντρεύτηκε ποτέ

Η Μαίρη Χαλκιά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων μίλησε για τους ηθοποιούς, με τους οποίους είχε συνεργασία στην ταινία “Γοργόνες και μάγκες”. Μαίρη Χαλκιά: Ο Φαίδων Γεωργίτσης ήταν μία ευγενική ψυχή Συμπρωταγωνιστήσατε και στο πλευρό του Φαίδωνα Γεωργίτση… «Δεν τον γνώριζα ιδιαίτερα, μόνο μέσα από τη συνεργασία μας στην ταινία, αλλά ήταν ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος, ο οποίος μου είχε φερθεί με πολλή τρυφερότητα, ήταν μια ευγενική ψυχή». Το σενάριο της ταινίας «Γοργόνες και Μάγκες» ήταν του Γιάννη Δαλιανίδη. Ήταν αυστηρός; «Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ, του άρεσα πάρα πολύ σαν ηθοποιός και συνεργαστήκαμε πολλές φορές. Ήταν αυστηρός όσο έπρεπε, γιατί ο Έλληνας είναι τέ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)