Τρύφωνας Σαμαράς: «Αν μπορούσα δεν θα έλεγα στους γονείς μου για τη σεξουαλικότητά μου»

13:57 - 26/12/2020

Στον καναπέ του Dot κάθισε σήμερα ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος μίλησε για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […] The post Τρύφωνας Σαμαράς: «Αν μπορούσα δεν θα έλεγα στους γονείς μου για τη σεξουαλικότητά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Αν μπορούσα δεν θα έλεγα στους γονείς μου για τη σεξουαλικότητά μου»: Η εξομολόγηση του Τρύφωνα Σαμαρά

«Αν μπορούσα δεν θα έλεγα στους γονείς μου για τη σεξουαλικότητά μου», δηλώνει ο Τρύφωνας Σαμαράς. «Ο χαμός της μητέρας μου είναι ότι χειρότερο μου έχει συμβεί. Έφυγα από το πατρικό μου μετά τα 30. Οι γονείς μου γνώριζαν τα πάντα για μένα. Αν μπορούσα δεν θα έλεγα στους γονείς... The post «Αν μπορούσα δεν θα έλεγα στους γονείς μου για τη σεξουαλικότητά μου»: Η εξομολόγηση του Τρύφωνα Σαμαρά appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Η εξομολόγηση του Τρύφωνα Σαμαρά: Αν μπορούσα δεν θα έλεγα στους γονείς μου για τη σεξουαλικότητά μου [βίντεο]

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε για τους γονείς του και τον θάνατο της μητέρας του

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Τρύφωνας Σαμαράς: «Αν μπορούσα δεν θα έλεγα στους γονείς μου για τη σεξουαλικότητά μου»

Τι εξομολογήθηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς στην εκπομπή «Dot» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.   Ο Τρύφωνας Σαμαράς έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. «Ο χαμός της μητέρας μου είναι ότι χειρότερο μου έχει συμβεί. Έφυγα από το πατρικό μου μετά τα 30. Οι γονείς μου γνώριζαν τα πάντα για μένα. Αν μπορούσα δεν θα έλεγα στους γονείς μου για τη σεξουαλικότητά μου. Η μητέρα μου πάντα μου έλεγε ‘’καλύτερα να είχες παντρευτεί και να είχες παιδάκια παρά αυτός που έγινες’’. Πάντα με ισορροπούσε. Μέχρι τα 14 μου έκανα παρέα μόνο με τις φίλες της μαμάς μου. Δεν έπαιξα ποτέ ποδόσφαιρο. Η κομμωτική ήταν το σιγουράκι μου. Δεν πήρα απολυτήριο Λυκείου. Στις ε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Τρύφωνας Σαμαράς: "Αν μπορούσα δεν θα έλεγα στους γονείς μου για τη σεξουαλικότητά μου" (video)

"Η κομμωτική ήταν το σιγουράκι μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε