Νατάσα Θεοδωρίδου: Στενοχωρήθηκα για την Χριστιάνα μου, γιατί είναι ένα πλάσμα μοναδικό

03:30 - 26/12/2020

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν δίστασε να αναφερθεί στη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε η κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα, όταν βρέθηκε στο επίκεντρο κάποιων δημοσιευμάτων αλλά και στην ηλικία της.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νατάσα Θεοδωρίδου – Πώς σχολιάζει τα δημοσιεύματα για την κόρη της. Στενοχωρήθηκα για την Χριστιάνα μου, γιατί…

Η Νατάσα Θεοδωρίδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, όπου δεν δίστασε να αναφερθεί στη δύσκολη περιπέτεια που πέρασε η κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα, όταν βρέθηκε στο επίκεντρο κάποιων δημοσιευμάτων αλλά και στην ηλικία της.           Μία φορά σε είδα πρόσφατα να σοβαρεύεις πολύ, όταν αποπειράθηκαν να «χτυπήσουν» το παιδί σου. Εκεί δεν χωρούσε χιούμορ φαντάζομαι.       Βεβαίως δεν χωρούσε χιούμορ. Τους ανθρώπους που είναι γύρω μου και είναι η ζωή μου, όπως είναι τα παιδιά μου, δεν θέλω να τους αγγίζει κανείς. Το θεωρώ αναξιοπρεπές να έχεις πρόβλημα με κάποιον και να ασχολείσαι με ένα μέλος της οικογένειάς του. Και αυτό το αντιμετώπισα. Έγραψα μόνη μου ένα κείμενο, χωρίς να ρωτήσω κανένα

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Σχολεία: Πότε κλείνουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων

Οι 3 λόγοι που πρέπει να βγάζουμε το κολάρο του σκύλου μας τη νύχτα

Τα εφημερεύοντα φαρμακεία σε Πάτρα και Αχαΐα για σήμερα Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2024

Συνταγή για υγιεινά μπισκότα αμυγδάλου - Έτοιμα σε 10 λεπτά

Ανοσοποιητικό: Τα 8 ροφήματα που το ενισχύουν και πρέπει να πίνετε όταν είστε άρρωστοι

Μακροζωία: Οι άνθρωποι σε αυτό το νησί ζουν μέχρι τα 100 - Τα μυστικά της διατροφής τους