Globetrotters: Έξαλλη η Αντελίνα Βαρθακούρη – «Για μένα έχεις τελειώσει, δεν έχει να κάνει με ζήλια, αλλά αυτό που είδα…»
22:39 - 20/11/2019
Μετά τη θερμή Τζαμάικα, ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη έφτασαν για χάρη του Globetrotters στο χειμωνιάτικο Μπουένος Άιρες […]
The post Globetrotters: Έξαλλη η Αντελίνα Βαρθακούρη – «Για μένα έχεις τελειώσει, δεν έχει να κάνει με ζήλια, αλλά αυτό που είδα…» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Globetrotters: Έξαλλη η Αντελίνα με τον Χάρη: "Για μένα έχεις τελειώσει" (VIDEO)
Στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής βρέθηκαν ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη για το Globetrotters.
Η Αντελίνα έγινε έξαλλη με τον Χάρη γι’ ακόμα μία φορά, με αφορμή ένα τανγκό.
«Είναι και μινιατούρα» είπε ο Χάρης για την παρτενέρ του στο χορό, κάτι που εξόργισε την Αντελίνα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Αντελίνα έγινε ακόμα πιο έξαλλη, βλέποντας το πώς κρατούσε ο σύζυγός της την χορεύτρια.
«Τελείωσες! Δεν γυρνάμε μαζί στην Αθήνα. Τελείωσες! “Αυτή είναι μινιατούρα και…”, τελείωσες! Άντε ρε βόιδι, με προσβάλλεις; Για μένα, σαν Αντελίνα, έχεις τελειώσει», είπε αρχικά η Αντελίνα στον Χάρη.
«Θέλω εξηγήσω για ποιο λόγο έχω γίνει έξαλλη. Δεν μου άρεσε καθόλου η εικόνα που είδα, δεν έχε
Διαβάστε το στο thestival.gr