Globetrotters: Έξαλλη η Αντελίνα Βαρθακούρη – «Για μένα έχεις τελειώσει, δεν έχει να κάνει με ζήλια, αλλά αυτό που είδα…»

22:39 - 20/11/2019

Μετά τη θερμή Τζαμάικα, ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη έφτασαν για χάρη του Globetrotters στο χειμωνιάτικο Μπουένος Άιρες […] The post Globetrotters: Έξαλλη η Αντελίνα Βαρθακούρη – «Για μένα έχεις τελειώσει, δεν έχει να κάνει με ζήλια, αλλά αυτό που είδα…» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Globetrotters: Έξαλλη η Αντελίνα με τον Χάρη: "Για μένα έχεις τελειώσει" (VIDEO)

Στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής βρέθηκαν ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη για το Globetrotters. Η Αντελίνα έγινε έξαλλη με τον Χάρη γι’ ακόμα μία φορά, με αφορμή ένα τανγκό. «Είναι και μινιατούρα» είπε ο Χάρης για την παρτενέρ του στο χορό, κάτι που εξόργισε την Αντελίνα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Αντελίνα έγινε ακόμα πιο έξαλλη, βλέποντας το πώς κρατούσε ο σύζυγός της την χορεύτρια. «Τελείωσες! Δεν γυρνάμε μαζί στην Αθήνα. Τελείωσες! “Αυτή είναι μινιατούρα και…”, τελείωσες! Άντε ρε βόιδι, με προσβάλλεις; Για μένα, σαν Αντελίνα, έχεις τελειώσει», είπε αρχικά η Αντελίνα στον Χάρη. «Θέλω εξηγήσω για ποιο λόγο έχω γίνει έξαλλη. Δεν μου άρεσε καθόλου η εικόνα που είδα, δεν έχε

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αναστάσης Ροϊλός: «Η ταινία έγινε αλλά εγώ αναγκάστηκα να φύγω»

Απόστολος Λύτρας στο Live News: «Μιλούσα με την πρώην σύζυγό μου όσο ήμουν στη φυλακή, όφειλε να βάλει το παιδί να με πάρει ένα τηλέφωνο»

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Δημοσίευσε τα ομοφοβικά σχόλια για την παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει

Έλενα Τσαγκρινού: «Έσπασαν» τα νερά όταν πήγα για περπάτημα 36 εβδομάδων»

Δημήτρης Μακαλιάς – Αντιγόνη Ψυχράμη: Βάφτισαν την κόρη τους με νονά τη Μπέττυ Μαγγίρα

Γιώργος Καράβας: «Δεν έχουμε μιλήσει με τη Βίκυ Καγιά»