Αλίκη Κατσαβού: Συγκινεί στα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Κώστα Βουτσά- “Πόση απουσία αντέξαμε”

12:42 - 25/12/2020

Η Αλίκη Κατσαβού περνά τις πρώτες γιορτές χωρίς τον αγαπημένο της Κώστα Βουτσά! Η αγαπημένη ηθοποιός To άρθρο Αλίκη Κατσαβού: Συγκινεί στα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Κώστα Βουτσά- “Πόση απουσία αντέξαμε” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλίκη Κατσαβού: Λυγίζει στα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Κώστα Βουτσά – “Πόση απουσία αντέξαμε”

Η Αλίκη Κατσαβού περνά τις πρώτες γιορτές χωρίς τον αγαπημένο της Κώστα Βουτσά! Η αγαπημένη ηθοποιός που βλέπουμε πλέον καθημερινά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έστειλε το ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Αλίκη Κατσαβού: Λυγίζει στα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Κώστα Βουτσά – “Πόση απουσία αντέξαμε” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Συγκινεί με την ανάρτησή της η Αλίκη Κατσαβού: Τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Κώστα Βουτσά

Συγκινεί η τελευταία σύζυγος του αγαπημένη ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού

Διαβάστε το στο NewsBomb

Αλίκη Κατσαβού: Τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τον Κώστα Βουτσά – Η συγκινητική ανάρτησή της

Η Αλίκη Κατσαβού προσπαθεί να προχωρήσει τη ζωή της, μετά το θάνατο του συζύγου της Κώστα Βουτσά και έχει ως απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της, τον γιο της Φοίβο. Αυτές θα είναι οι πρώτες γιορτές που μαμά και γιος θα περάσουν μόνοι τους χωρίς, τον Κώστα Βουτσά στο πλευρό τους.Η Αλίκη Κατσαβού το μεσημέρι της […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Συγκινεί η Αλίκη Κατσαβού – Τα πρώτα Χριστούγεννα δίχως τον Βουτσά. Πόση απουσία αντέξαμε

Η Αλίκη Κατσαβού περνά τις πρώτες γιορτές χωρίς τον αγαπημένο της Κώστα Βουτσά!       Η ηθοποιός έστειλε το δικό της μήνυμα γεμάτο αγάπη αλλά και συναισθήματα που της δημιουργεί η απώλεια του άντρα της.     Παραμένει δυνατή καθώς έχει δίπλα της τον μοναχογιό της Φοίβο Βουτσά, αλλά και τους αγαπημένους δικούς της ανθρώπους. Διάβασε το συγκινητικό μήνυμά της:   «Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα φίλοι μου! Πόσα πράγματα μάθαμε ότι δεν είναι ακλόνητα στη ζωή μας! Πόση απουσία αντέξαμε και πόση δύναμη ανακαλύψαμε μέσα μας! Όλοι μας λόγω πανδημίας και κάποιοι όπως εγώ κι ο γιος μου, λόγω της απώλειας πολύτιμων συνοδοιπόρων.Έμαθα να κρατιέμαι από ό,τι μένει, από το παιδί μου, από φίλους και συγγενεί

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»