Έφη Σαρρή: Το απίστευτο ποσό που πήρε για να τραγουδήσει για ένα βράδυ (βίντεο)
01:12 - 25/12/2020
Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και την Άννα Ζηρδέλη έδωσε συνέντευξη η Έφη Σαρρή που αποκάλυψε και το μεγαλύτερο ποσό που της έχουν προσφέρει για να τραγουδήσει μόνο για μία βραδιά. «Δεν μου αρέσουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, προτιμώ να είναι το σπίτι στολισμένο. Το όνειρο της ζωής μου είναι να αφήσω την περιουσία μου σε ανθρώπους που […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έφη Σαρρή: Το μεγαλύτερο ποσό που της έχουν δώσει για να τραγουδήσει για ένα βράδυ
Η Έφη Σαρρή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε και το μεγαλύτερο ποσό που της έχουν προσφέρει...
Διαβάστε το στο ZouglaΈφη Σαρρή: «Πήρα 30.000 ευρώ για να τραγουδήσω ένα βράδυ»
Η Έφη Σαρρή αποκάλυψε πως έχει πάρει 30.000 ευρώ για να πραγματοποιήσει μόνο μια εμφάνιση σε νυχτερινό μαγαζί.Η Έφη Σαρρή μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» έδωσε συνέντευξη η Έφη Σαρρή και αποκάλυψε ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που της έχουν προσφέρει για να τραγουδήσει μόνο για μία βραδιά.
«Το μεγαλύτερο ποσό που μου έχουν δώσει για να τραγουδήσω για ένα βράδυ ήταν 30.000 ευρώ», είπε η Έφη Σαρρή.
Έπειτα, περιέγραψε πως «δεν μου αρέσουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, προτιμώ να είναι το σπίτι στολισμένο».
Ερωτηθείσα αν θα υιοθετούσε ένα παιδί απάντησε αρνητικά γιατί είναι μεγάλη ευθύνη και θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αλλάξεις τη ζωή σου. «Το όνειρο της ζωής μου είναι να αφήσω την περιουσία μου
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr