«Ο Ρονάλντο παντρεύτηκε κρυφά την Τζορτζίνα στο Μαρόκο»

18:39 - 20/11/2019

Ιταλικό περιοδικό υποστηρίζει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκες παντρεύτηκαν κρυφά στο Μαρόκο και ο Πορτογάλος την έχει προσθέσει σε όσους διαχειρίζονται την περιουσία του.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ είναι η επίσημη αγαπημένη του Κριστιάνο Ρονάλντο τα τελευταία χρόνια, ίσως όμως να είναι κάτι πολύ παραπάνω εδώ και μερικές μέρες.

Διαβάστε το στο real.gr

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ είναι η επίσημη αγαπημένη του Κριστιάνο Ρονάλντο τα τελευταία χρόνια, ίσως όμως να είναι κάτι πολύ παραπάνω εδώ και μερικές μέρες.Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το γνωστό εβδομαδιαίο ιταλικό περιοδικό "Novella 2000", που αποκαλύπτει πως μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν πριν από περίπου έναν χρόνο για επικείμενο γάμο, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, ώστε τα σενάρια αυτά να πάρουν σάρκα και οστά.Συγκεκριμένα, το συγκεκριμένο περιοδικό υποστηρίζει πως ο 34χρονος σούπερ σταρ της Γιουβέντους και το πανέμορφο μοντέλο ταξίδεψαν στο Μαρόκο και εκεί ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου κάτω από απόλυτη μυστικότητα, με τον εκατομμυριούχο Μπαντρ Χάρι, πρωταθλητή του kickboxing και καλό φίλο του

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Καρακώστας: «Θέλω να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος, με δουλειά όλα θα έρθουν»

Ανόρθωση, Πουλλαΐδης: «Είμαι πάντα ο εύκολος στόχος, τα χρήματα που πλήρωσα μετά την αποχώρηση μου ξεπερνούν το 1.300.000»

«Να αναλάβουν οι οικογένειες των τρομοκρατών», απαιτούν οι ένοικοι της πολυκατοικίας που καταστράφηκε από τη βόμβα στους Αμπελόκηπους (vid)

Έλλειψη σιδήρου: Οι 4 τροφές που δεν πρέπει να συνδυάζονται με το τσάι και γιατί

Σύνθημα του Παναθηναϊκού τραγούδησε στο Ελσίνκι ο Κόλκα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Περικοπή στο μπάτζετ του Αμορίμ, λόγω των... ακριβών επιλογών του Τεν Χαγκ