Μυστήριο με την τελευταία εορταστική κάρτα του Ντόναλντ Τραμπ και της Μελάνια: Έγινε photoshop;

07:03 - 24/12/2020

Ντόναλντ Τραμπ και Μελάνια Τραμπ παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις των συνωμοσιολόγων λίγο πριν αποχωρήσουν από τον Λευκό Οίκο.

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μυστήριο με την τελευταία εορταστική κάρτα του Ντόναλντ Τραμπ και της Μελάνια: Έγινε photoshop;

Ντόναλντ Τραμπ και Μελάνια Τραμπ παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις των συνωμοσιολόγων λίγο πριν αποχωρήσουν από τον Λευκό Οίκο. Τελευταία αφορμή η χριστουγεννιάτικη κάρτα του προεδρικού ζευγαριού των ΗΠΑ.Ντόναλντ Τραμπ και Μελάνια Τραμπ ποζάρουν με σμόκιν ο πρώτος και κοστούμι η δεύτερη μέσα στον Λευκό Οίκο. Ορισμένοι, ωστόσο, θεωρούν ότι η φωτογραφία που ανήρτησε η Μελάνια […] The post Μυστήριο με την τελευταία εορταστική κάρτα του Ντόναλντ Τραμπ και της Μελάνια: Έγινε photoshop; appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Συνεχίζει σε ρυθμούς Τραμπ η Wall Street – Νέα άνοδος στους βασικούς δείκτες

Γατομπελάδες στην Ντάουνινγκ Στριτ - Ο πιο διάσημος ένοικος «απειλείται» από το σιβηριανό γατάκι

Το «μίνι φεγγάρι» της Γης μπορεί να ήταν ένα κομμάτι από το Φεγγάρι μας

Ανεξήγητο: «Άφλογη φωτιά» στην Κωνσταντινούπολη συνεχίζεται εδώ και 72 ώρες

Ησαΐας Ματιάμπα: «Έχω κι εγώ τους δικούς μου δαίμονες, αντιμετωπίζω υπερφαγικά επεισόδια»

Γιαννής Αντετοκούνμπο: Έγκυος ξανά η σύζυγός του - Περιμένουν το 4ο παιδί τους