Κίναρος: «Εγώ είμαι σε καραντίνα τόσα χρόνια» είπε η κυρά Ρήνη στην Πρόεδρο

16:27 - 23/12/2020

Τον λόγο που επέλεξε την Κίναρο για να συναντήσει την μοναδική κάτοικο του νησιού την κυρά Ρήνη εξήγησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Την κυρία ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Κίναρος: «Εγώ είμαι σε καραντίνα τόσα χρόνια» είπε η κυρά Ρήνη στην Πρόεδρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

“Εγώ είμαι σε καραντίνα τόσα χρόνια”, λέει η κυρά Ρηνιώ: Μοναδική ακρίτισσα της Κινάρου

Τα φετινά, ειδικά, Χριστούγεννα, είναι ο κατάλληλος προορισμός η Κίναρος, είπε η Πρόεδρος

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Συγκίνηση στην Κίναρο: "Εγώ είμαι σε καραντίνα τόσα χρόνια" είπε η κυρά Ρηνιώ στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου [Εικόνες]

"Η κυρά Ρήνη συμβολίζει τα φετινά Χριστούγεννα", δήλωσε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Ολυμπιακός έκανε κάλεσμα στις οικογένειες για το παιχνίδι με το Περιστέρι

Σε ρινγκ μετατράπηκε το κοινοβούλιο της Σερβίας – Μπουνιές και μαλλιοτραβήγματα ανάμεσα σε βουλευτές

Η Βικτόρια Μπέκαμ φωτογράφισε τον Ντέιβιντ να κάνει την πρωινή γυμναστική του και ξεσήκωσε το Instagram

«Ο πατέρας μου κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό», λέει η Ειρήνη Μουρτζούκου για τη σύλληψη και την παραμονή της στα κρατητήρια

Φάρμα: Αποκαλύπτονται οι στρατηγικές των παικτών – Τι θα δούμε απόψε

Πολεμική Αεροπορία: Πιλότοι από την Γερμανία και την Κροατία θα εκπαιδευτούν από τα ελληνικά «γεράκια»