Big Brother - Σοφία Δανέζη: Αποκάλυψε τι έκανε κάτω από τα σεντόνια με τον Κεχαγιά

12:18 - 23/12/2020

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μίλησε για τη... σχέση που είχε με τον συμπαίκτη της 

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Big Brother : Τι έκανε η Σοφία Δανέζη κάτω από τα σεντόνια με τον Δημήτρη Κεχαγιά;

Το πρωί της Τετάρτης η Σοφία Δανέζη από το Big Brother παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλα

Διαβάστε το στο in.gr

Η Σοφία Δανέζη αποκάλυψε τι έκανε με τον Κεχαγιά κάτω από τα σεντόνια (video)

Από τις στιγμές τους που συζητήθηκαν περισσότερο μέσα στο «Big Brother».

Διαβάστε το στο NewsBomb

Big Brother: Η Δανέζη επιτέλους αποκάλυψε τι έκανε με τον Κεχαγιά κάτω από τα σεντόνια

Αποκαλύψεις έκανε η Σοφία Δανέζη καλεσμένη της εκπομπής «Ευτυχείτε». Τι γινόταν κάτω από τα σεντόνια στο σπίτι του “Big Brother” με τον Δημήτρη Κεχαγιά; «Εγώ ήμουν σε ένα σπίτι που ο μοναδικός άνθρωπος που εμπιστεύτηκα ήταν ο Δημήτρης, κανένας άλλος. Τον εμπιστευόμουν και τον εκτιμούσα, ήξερα πως ότι πω θα μείνει μεταξύ μας.   Κάτω από τα σεντόνια δεν είχαμε μικρόφωνα, τώρα μπορώ να το πω γιατί δεν μπορούν να με διώξουν από το Big Brother. Το βράδυ ξαπλώναμε και βγάζαμε τα μικρόφωνα για να μη μας δουν οι κάμερες. Δεν κάναμε τίποτα όμως. Αν θα πω ότι είμαι ερωτευμένη θα πρέπει να το νιώθω. Γνώρισα έναν άνθρωπο πολύ καλό, παντελονάτο αυτή είναι η ατάκα του και την κρατάω».   Πληροφορίες από nasso

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Νικήτας Κακλαμάνης: Λάθος κίνηση να δημιουργήσει ο Σαμαράς δικό του κόμμα

Ναταλία Δραγούμη: Δεν νιώθω την ανάγκη να κάνω αισθητική επέμβαση, βλέπω άσχημα παραδείγματα γύρω μου

Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε ηλικιωμένη στο Ηράκλειο

Θα τους χαλάσει τον γάμο - Ο γαμπρός του Κιν σκόραρε κόντρα στην Ιρλανδία και ο πεθερός πάει να τους το... λήξει - Βίντεο

Μιχάλης Σαράντης: Κάτι ολοκληρώθηκε σε μένα με τον ερχομό της κόρης μου

Φιλοθέη: Άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι διπλωμάτη, εργαζόμενου στην Αμερικανική Πρεσβεία