Ακόμα και στην Αυστραλία χαλαρώνουν τους περιορισμούς για τα Χριστούγεννα
09:46 - 23/12/2020
Η πολυπληθέστερη πολιτεία της Αυστραλίας, η Νέα Νότια Ουαλία, χαλάρωσε σήμερα ελαφρώς τους περιορισμούς για την COVID-19 για τα Χριστούγεννα,
Το άρθρο Ακόμα και στην Αυστραλία χαλαρώνουν τους περιορισμούς για τα Χριστούγεννα εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κορωνοϊός: Η πολυπληθέστερη πολιτεία της Αυστραλίας χαλαρώνει τους περιορισμούς για τα Χριστούγεννα
Η πολυπληθέστερη πολιτεία της Αυστραλίας, η Νέα Νότια Ουαλία, χαλάρωσε σήμερα Τετάρτη ελαφρώς τους περιορισμούς για τον Covid-19...
Διαβάστε το στο ZouglaΑυστραλία: Χαλαρώνουν ελαφρώς οι περιορισμοί για τα Χριστούγεννα στην πολυπληθέστερη πολιτεία
Ελαφρώς χαλαρώνει από σήμερα (Τετάρτη 23/12) τους περιορισμούς της για τον κορονοϊό...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟι ευχές του Σάκη Κουρουπού για τα Χριστούγεννα
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το irafina.gr για την τιμή που μου έκανε να “φιλοξενήσει” Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις μου τις Άγιες αυτές ημέρες και να τους ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου καθώς και σε όλους τους αναγνώστες και τις οικογένειές τους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με υγεία, αγάπη, ειρήνη, δημιουργία, ελπίδα και οικογενειακή ευτυχία. Με […]
Διαβάστε το στο irafina.gr