Μεσάνυχτα: Οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη σε εξομολογήσεις ζωής

16:00 - 20/11/2019

Απόψε, στα «Μεσάνυχτα» ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, μιλά στην Ελεονώρα Μελέτη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν τη δεκαετία του ’80 […] The post Μεσάνυχτα: Οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη σε εξομολογήσεις ζωής appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μεσάνυχτα: Οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Το ραντεβού έχει κλειστεί για το βράδυ της Τετάρτης στις 00.00 ακριβώς. Η Ελεονώρα Μελέτη θα υποδεχθεί στο πλατό της...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μεσάνυχτα: Οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη σε εξομολογήσεις ζωής

Στα «Μεσάνυχτα» ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, μιλά στην Ελεονώρα Μελέτη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν τη δεκαετία του ’80 διαγνώστηκε οροθετικός και το δήλωσε δημόσια. Πώς αντέδρασε μια φοβισμένη κοινωνία, ενώ ο ίδιος βρισκόταν στο μάτι του κυκλώνα. Αποκαλύπτει διαφορετικές πτυχές του χαρακτήρα του και αναφέρεται στην μοναχή αδελφή του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως προσεύχεται για εκείνον ώστε να μπει στο… σωστό δρόμο. Αμέσως μετά η Αφροδίτη Λασκούδη. Η πρώην Playmate μας ανοίγει την καρδιά της λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της. Εξηγεί τους λόγους της απόφασής της να εγκαταλείψει το χώρο της μόδας και της τηλεόρασης, ενώ τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά για εκείνη. Περιγράφει πως γνώ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»