Νίκος Ξανθόπουλος: Ξανά στο στόχαστρο συμμοριών ο γνωστός ηθοποιός (video)

13:07 - 22/12/2020

Ο Νίκος Ξανθόπουλος έπεσε ξανά στο στόχαστρο των κυνηγών του χαλκού. Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Χρήστος To άρθρο Νίκος Ξανθόπουλος: Ξανά στο στόχαστρο συμμοριών ο γνωστός ηθοποιός (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Ξανθόπουλος: Απειλές για τη ζωή του δέχεται ο γνωστός ηθοποιός

Φόβους για τη ζωή του αλλά και την οικογένειά του του εκφράζει ο ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος, αφού συμμορία που κυνηγά τον πολύτιμο χαλκό από τους μετασχηματιστές της ΔΕΗ στράφηκε για δεύτερη φορά εναντίον του.

Διαβάστε το στο in.gr

Απειλές για τη ζωή του δέχεται ο Νίκος Ξανθόπουλος – Ξανά στο ««στόχαστρο» συμμορίας χαλκού

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών η συμμορία που «αρπάζει» τον χαλκό από τους μετασχηματιστές της ΔΕΗ, εισέβαλε στην αυλή του σπιτιού του δημοφιλούς ηθοποιού, Νίκου Ξανθόπουλου.

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

Ξανά στο στόχαστρο συμμοριών ο γνωστός ηθοποιός

Ο Νίκος Ξανθόπουλος έπεσε ξανά στο στόχαστρο των κυνηγών του χαλκού.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»