Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Θα πήγαινα στο Survivor αν μου γινόταν πρόταση 1 εκατ. ευρώ. Τα 4.500 της Τούνη είναι λίγα
11:16 - 22/12/2020
22 Δεκεμβρίου, 2020 Τέλος η κόντρα της με τον Τριαντάφυλλο Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στο «Ευτυχείτε» και προσδιόρισε ποια θα ήταν η αμοιβή με την οποία θα πήγαινε στο Survivor παρόλο που δεν της έχει γίνει πρόταση. «Θα πήγαινα στο Survivor αν μου γινόταν πρόταση 1 εκατ. ευρώ. Τα 4.500 της Τούνη είναι λίγα» είπε. Αφορμή στάθηκε το ότι μίλησε με τον Τριαντάφυλλο -με τον οποίο είχε κόντρα- για να του ευχηθεί για το Survivor. «Μιλήσαμε. Τον πήρα τηλέφωνο για καλή επιτυχία. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα παιδί που δηλώνει έντονα την ενόχλησή του» είπε. Όπως δήλωσε θα είναι φυσικά στον τελικό του J2US και θα ήθελε να τραγουδήσει με την Έφη Σαρρή για να «κλείσουν κάποια στόματα» όπως είπε. ZnewsTeam Μ
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου : «Θα πήγαινα στο Survivor για 1 εκατομμύριο ευρώ»
Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων εξήγησε ότι θα αποφάσιζε να συμμετέχει στο Survivor, μόνο αν η αμοιβή της ήταν δελεαστική.
Διαβάστε το στο in.grΜε το... μαλακό Ευρυδίκη: «Θα πήγαινα στο Survivor με 1 εκατ. ευρώ - Τα 4.500 της Ι.Τούνη είναι λίγα» (βίντεο)
Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας My Style Rocks, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην εκπομπή «Ευτυχείτε», εξήγησε μεταξύ άλλων ότι θα πήγαινε στο Survivor, μόνο αν η αμοιβή της ήταν... δελεαστική ως πολύ «τσιμπημένη» θα λέγαμε.
«Θα το σκεφτόμουν και θα πήγαινα στο Survivor, αν μου γινόταν πρόταση 1 εκατ. ευρώ. Τα 4.500 της Τούνη είναι λίγα» διευκρίνισε η πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks, η οποία θα επιστρέψει για να τραγουδήσει στον ημιτελικό του J2US όπου συμμετείχε – χωρίς τον παρτενέρ της, τον Τριαντάφυλλο, καθώς ο τραγουδιστής βρίσκεται ήδη με την ομάδα των Διασήμων στον Άγιο Δομίνικο, για τα γυρίσματα του Survivor 4.
Διαβάστε το στο pronews.grΕυρυδίκη Παπαδοπούλου: Θα πήγαινα στο Survivor για 1 εκατομμύριο ευρώ
Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων εξήγησε ότι θα αποφάσιζε να συμμετέχει στο Survivor, μόνο αν η αμοιβή της ήταν δελεαστική. «Θα το σκεφτόμουν και θα πήγαινα στο Survivor, αν μου γινόταν πρόταση 1 εκατ. ευρώ. Τα 4.500 της Τούνη είναι λίγα» διευκρίνισε η πρώην διαγωνιζόμενη του My Style Rocks, […]
Διαβάστε το στο dete.grΕυρυδίκη Παπαδοπούλου: «Θα πήγαινα στο Survivor για 1 εκατομμύριο ευρώ. Τα 4.500 είναι λίγα»
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Θα πήγαινα στο Survivor για 1 εκατομμύριο ευρώ. Τα 4.500 είναι λίγα» «Μου είπαν πως σκέφτονται να μου δώσουν 4.500 ευρώ τη βδομάδα. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορώ να πάω» είχε αποκαλύψει η Ιωάννα Τούνη για την πρόταση που δέχτηκε να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία μεταξύ […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr