Εξομολόγηση Μίνας Ορφανού για την ορμονοθεραπεία: «Έπαιρνα χάπια με τις κούτες χωρίς συμβουλή γιατρού»

13:54 - 20/11/2019

MEDIA  Η Μίνα Ορφανού, η γνωστή τρανσέξουαλ ηθοποιός που έχει βραβευτεί για την ερμηνεία της στην κινηματογραφική ταινία Στρέλα και έχει παίξει και στην τηλεόραση (Βασιλιάδες), αποκάλυψε πως «την ορμονοθεραπεία την βίωσε όπως την βιώνουν οι περισσότερες τρανσέξουαλ» και εξήγησε: «Παίρναμε χάπια με τις κούτες που έλεγε η μία στην άλλη χωρίς να πάμε να πάμε να συμβουλευτούμε έναν γιατρό». Σχολιάζοντας την άποψή της για τον θάνατο, είπε: «Και αύριο να φύγω είμαι χορτάτη, δεν θέλω να φύγω σε μεγάλη ηλικία. Άλλα παιδιά δεν πρόλαβαν καν να βγουν και έφυγαν… Εγώ, τουλάχιστον, είμαι στα 38 μου. Είμαι υπέρ του εαυτού μου, εάν δηλαδή έβγαινε κάτι νόμιμο θα το έκανα. Όπως θα έκανα, φυσικά, ευθανασία». Η ηθ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)