Βουλή-Πολυνομοσχέδιο-Μ.Βορίδης: «Σήμερα ο κ. Τσίπρας ήταν ο Πάνος Καμμένος στα καλύτερά του»
16:51 - 21/12/2020
«Ακούγοντας σήμερα τον κ. Τσίπρα, μου ήρθε στο μυαλό ο Πάνος Καμμένος», απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης και πρόσθεσε, απευθυνόμενος στα έδρανα του…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βορίδης : Ο Τσίπρας θύμισε Πάνο Καμμένο στα καλύτερά του
«Θυμάστε τον συγκυβερνήτη σας, ο οποίος ερχόταν εδώ και ανέπτυσσε κάτι θεωρίες για σκάνδαλα, όλο κάτι αποκάλυπτε συγκλονιστικά πράγματα που συνέβαιναν, όλο κάτι εικασίες, όλο κάτι υποθέσεις, που όμως τελικά, τίποτα πουθενά δεν κατέληγε; Ε, αυτή ήταν η ομιλία του κ. Τσίπρα σήμερα» είπε ο Μάκης Βορίδης
Διαβάστε το στο tovima"Πυρά" Βορίδη: Σήμερα ο κ. Τσίπρας ήταν ο Πάνος Καμμένος στα καλύτερά του [Βίντεο]
Θυμάστε τον συγκυβερνήτη σας, Πάνος Καμμένο, που ερχόταν στη Βουλή και ανέπτυσσε κάτι θεωρίες για σκάνδαλα ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα ο Μάκης Βορίδης
Διαβάστε το στο thetoc.grΒορίδης: «Σήμερα ο κ. Τσίπρας ήταν ο Πάνος Καμμένος στα καλύτερά του!»
«Ακούγοντας σήμερα τον κ. Τσίπρα, μου ήρθε στο μυαλό ο Πάνος Καμμένος», απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης
Διαβάστε το στο mononews.grΜ.Βορίδης: «Σήμερα ο κ. Τσίπρας ήταν ο Πάνος Καμμένος στα καλύτερά του»
Διεθνείς αγορές: «Ακούγοντας σήμερα τον κ. Τσίπρα, μου ήρθε στο μυαλό ο Πάνος Καμμένος», απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης και πρόσθεσε, απευθυνόμενος στα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ: «Θυμάστε τον συγκυβερνήτη σας, ο οποίος ερχόταν [...]
Διαβάστε το στο matrix24.gr