Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Αντώνης Λουδάρος – ‘Έχω φάει τούρτα από τα σκουπίδια»

17:09 - 20/12/2020

Στον καναπέ του Dot. κάθισε ο Αντώνης Λουδάρος και χάρισε μοναδικές ατάκες σε σχέση με την ιδιαίτερη αδυναμία που έχει […] The post Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Αντώνης Λουδάρος – ‘Έχω φάει τούρτα από τα σκουπίδια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η μάχη του Αντώνη Λουδάρου με την κατάθλιψη: "‘Έχω φάει τούρτα από τα σκουπίδια"

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως τρώει μία ολόκληρη τούρτα μόνος του.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Αντώνης Λουδάρος: ‘Έχω φάει τούρτα από τα σκουπίδια και…

Ήμουν πάντα περισσότερο του γλυκού, έτρωγα μια τούρτα ολόκληρη κουταλιά κουταλιά ισιώνοντας την με το κουταλάκι. Έρχεται ένας επισκέπτης και κόβω την τούρτα για να μην φανεί ότι την έχω πάρει με το κουτάλι και μετά λέω θέλω λίγο ακόμα. Το καλοκαίρι τρώω λίτρο παγωτού, που για μένα είναι λες κι είναι ατομικό.                 Έχω φάει τούρτα μέσα από τα σκουπίδια που έχω πετάξει. Μετά από λίγη ώρα λέω δεν λερώθηκε, δεν έχει κάτι. Έτρωγα έτρωγα και μετά την πέταξα και λέω άντε στο διάολο. Καταλαβαίνεις την κατάθλιψη. Ε μετά από λίγο πήγα και την πήρα και λέω Χριστέ μου δεν έχω έλεος. Έχω ρούχα από όλα τα μεγέθη, δεν τα πετάω.           Κρατάω... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αντώνης Λουδάρος: ‘Έ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»