Συγκλονίζει η Άννα Βαγενά μιλώντας για τον Κηλαηδόνη: «Εγώ ακόμα του αγοράζω πουκάμισα»
13:10 - 19/12/2020
ΕΛΛAΔΑ
«Πριν φύγει ο Λουκιανός, μου φαινόταν αδιανόητο ότι θα ζήσω μετά από αυτόν. Τώρα είναι σαν να μην έχει φύγει. Στο σπίτι μας, όλες οι γωνιές που ήταν ο Λουκιανός, είναι όπως ήταν. Στην κουζίνα έχουμε ένα καναπεδάκι κι ένα τραπέζι. Έχω βάλει ένα μαξιλάρι, δεν κάθεται κανείς στο σημείο εκείνο, είναι τα χαρτάκια του όπως τα άφησε, δεν ξεσκονίζεται εκείνο το κομμάτι, είναι όπως τα άφησε, τα γυαλιά του, όλα. Και το δωμάτιό του είναι όπως ακριβώς το άφησε απέναντι από την πόρτα του δικού μου. Ακόμα αγοράζω πουκάμισα του Λουκιανού. Και τα βάζω στο δωμάτιο του».
Η Άννα Βαγενά μίλησε στην εκπομπή «Προσωπικά» της ΕΡΤ για τη γνωριμία της με τον Λουκιανό Κελαηδόνη, για την ομορφιά του, την εντιμότητ
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Άννα Βαγενά για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη: «Εγώ ακόμα του αγοράζω πουκάμισα» (vid)
Κλάμα και συγκίνηση στο γεμάτο αναμνήσεις αφιέρωμα για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη που παρουσίασε η Έλενα Κατρίτση μέσα από την εκπομπή «Προσωπικά» της ΕΡΤ1
The post Συγκλονίζει η Άννα Βαγενά για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη: «Εγώ ακόμα του αγοράζω πουκάμισα» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκλονίζει η Άννα Βαγενά για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη: “Ακόμα του αγοράζω πουκάμισα…” (video)
Σε μια εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές προχώρησε η Άννα Βαγενά για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη στην εκπομπή
To άρθρο Συγκλονίζει η Άννα Βαγενά για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη: “Ακόμα του αγοράζω πουκάμισα…” (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣυγκλονίζει η Άννα Βαγενά για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη: «Εγώ ακόμα του αγοράζω πουκάμισα» (video)
Κλάμα και συγκίνηση στο γεμάτο αναμνήσεις αφιέρωμα για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη που παρουσίασε η Έλενα Κατρίτση μέσα από την εκπομπή «Προσωπικά» της ΕΡΤ1 Η γνωριμία της Άννας Βαγενά και του Λουκιανού, έγινε στις αρχές του ‘70, με δική της πρωτοβουλία, όταν και οι δύο βρίσκονταν στα πρώτα τους βήματα. Αυτό που την έκανε να τον […]
Διαβάστε το στο irafina.gr