Εμίλια Κλαρκ: Μετά το Game of Thrones με πίεσαν να κάνω γυμνές σκηνές

10:28 - 20/11/2019

Εμίλια Κλαρκ: Μετά το Game of Thrones με πίεσαν να κάνω γυμνές σκηνές - «Μου έλεγαν ‘’δεν θες ν’ απογοητεύσεις τους θαυμαστές σου από το GoT’’. Η απάντησή μου είναι να πατέ να #$%!!!»Ο ρόλος της Εμίλια Κλαρκ ως Καλίσι στο «Game of Thrones» ξεκίνησε με πολλές γυμνές σκηνές για την ηθοποιό. Όμως, μετά την πρώτη σεζόν της άκρως επιτυχημένης σειράς του HBO, άρχισε να έχει λόγο στο πόσο και αν θα κάνει γυμνές σκηνές. Η ίδια αναφέρει ότι ένιωθε άβολα όταν έπρεπε να είναι ολόγυμνη στα γυρίσματα. Ήταν μόλις 23 ετών όταν ξεκίνησε στο GOT και μερικές φορές έκλαιγε πριν ξεκινήσει το γύρισμα κάποιων "τρομακτικών" γυμνών σκηνών. «Είπα ναι στη δουλειά αυτή και όταν μου έστειλαν τα σενάρια και άρχισα να τα δ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εμίλια Κλαρκ: «Με ανάγκασαν να κάνω γυμνές σκηνές στο Game of Thrones - Θα έχανα το ρόλο»

Τώρα που το Game of Thrones έχει τελειώσει, όλο και πιο πολλοί από τους πρωταγωνιστές του προβαίνουν σε αποκαλύψεις για…

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά