ΠΑΟΚ: Σοκαρισμένος ο γιατρός της ομάδας με τον τραυματισμό του Ουαγκέ – «Δεν το έχω δει ξανά αυτό»

16:39 - 18/12/2020

Ο γιατρός της ομάδας του ΠΑΟΚ, Γιώργος Ράλλης, μίλησε για τον τραυματισμό που υπέστη ο Ουαγκέ στο ντέρμπι με τον Άρη, χαρακτηρίζοντάς τον πιο σπάνιο ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο ΠΑΟΚ: Σοκαρισμένος ο γιατρός της ομάδας με τον τραυματισμό του Ουαγκέ – «Δεν το έχω δει ξανά αυτό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2024  

Η συνάντηση Κασσελάκη με βουλευτές, ο Πέτρος Παππάς ανοίγει τον χορό των ανεξαρτητοποιήσεων, η «βόμβα» Πολάκη και η απάντηση Κασσελάκη «δεν έχω offshore ούτε είμαι σε fund”, η Eurobank και η δειλή επιστροφή των τραπεζών στη Νοτιανατολική Ευρώπη, οι υπεραπο

Που πωλούνται οι πιο νεόδμητες κατοικίες και πόσο κοστίζουν

Στην Αθήνα σήμερα ο Χακάν Φιντάν: Τι θα συζητήσει με τον Γιώργο Γεραπετρίτη και οι «κόκκινες γραμμές» της Ελλάδας

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Με διπλή περιφρούρηση και security για την αποφυγή αγριοτήτων – Δεν αποκλείει αποχώρηση ο Κασσελάκης

Ανακαινίζω – Νοικιάζω: Στα 13.500 ευρώ αυξάνεται η επιδότηση, με αναδρομική ισχύ – Όλες οι αλλαγές στο νέο νομοσχέδιο