Άσπα Τσίνα: Η εξομολόγηση στην Ελεονώρα Μελέτη για τη μάχη με τον καρκίνο
09:34 - 20/11/2019
Για πρώτη φορά, η Άσπα Τσίνα μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, μια μορφή καρκίνου στο αίμα, τον τρόπο που το αντιμετωπίζει και το πώς την βοηθάει ο γιος της σ’ αυτό τον αγώνα. Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, η Άσπα Τσίνα μοιράστηκε με την δημοσιογράφο και τους τηλεθεατές την κατάσταση της […]
Το άρθρο Άσπα Τσίνα: Η εξομολόγηση στην Ελεονώρα Μελέτη για τη μάχη με τον καρκίνο εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε Περισσότερα στο ipop.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ασπα Τσίνα : Συγκλονιστική εξομολόγηση για την μάχη της με σπάνια μορφή καρκίνου
Η Άσπα Τσίνα μίλησε για πρώτη φορά, για τη σκληρή μάχη που δίνει με μια σπάνια μορφή καρκίνου
Διαβάστε το στο tanea.grΆσπα Τσίνα: Πως ανακοίνωσε στο παιδί της ότι έχει καρκίνο;
Πως ανακοίνωσε στο παιδί της ότι έχει καρκίνο η διάσημη τραγουδίστρια Άσπα Τσίνα; H ίδια μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την στιγμή που ανακοίνωσε τα νέα στον γιο της! Μου το είπαν Παρασκευή. Το είπα στη μητέρα μου και τον γιο μου. Πριν πάρω τη διάγνωση. Γύρισα στο σπίτι και έπρεπε να τακτοποιήσω το παιδί […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣυγκλονίζει η εξομολόγηση της Άσπας Τσίνα για τη μάχη της με μια σπάνια μορφή καρκίνου – ΒΙΝΤΕΟ
Η Άσπα Τσίνα αποκαλύπτει πως ο γιος της είναι μέλος της MENSA λόγω του υψηλού δείκτη ευφυΐας του, ενώ συγκλονίζει και αιφνιδιάζει την Ελεονώρα Μελέτη, όταν της λέει πως επέλεξε την εκπομπή «Μεσάνυχτα» για να εξομολογηθεί, για πρώτη φορά, πως δίνει τη δική της μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα. Η Άσπα περιγράφει […]
Διαβάστε το στο glocal.grΆσπα Τσίνα: "Δίνω μάχη με τον καρκίνο"
Η Άσπα Τσίνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και εξομολογήθηκε ότι πάσχει από μια σπάνια μορφή...
Διαβάστε το στο ekriti.gr