Δημήτρης Κεχαγιάς – Νέο ξέσπασμα από τον πρώην παίκτη του Big Brother: “Ντρέπομαι εγώ για όλους εσάς”

09:48 - 18/12/2020

Με όσους δημοσιεύουν προσωπικές στιγμές γυναικών στο διαδίκτυο τα έβαλε το βράδυ της Πέμπτης, ο πρώην To άρθρο Δημήτρης Κεχαγιάς – Νέο ξέσπασμα από τον πρώην παίκτη του Big Brother: “Ντρέπομαι εγώ για όλους εσάς” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Κεχαγιάς : Δημόσιο ξέσπασμα – «Ντρέπομαι εγώ για όλους εσάς»

Ιδιαίτερα ενεργός στα δεν τα μηνύματα που στέλνει στους θαυμαστές του ο Δημήτρης Κεχαγιάς μετά την αποχώρησή του από το Big Brother. Ο πρώην παίκτης του Big Brother που κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο σπίτι του Big Brother έχει δηλώσει «παντελονάτος», έχοντας πολλές φορές ξεσπάσει εναντίον άλλων πρώην συμπαικτών του στο ριάλιτι, αυτή […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»