Αποκαλύψεις – Κύκλωμα κοκαΐνης: Τραγουδίστρια: «Θέλω μία μπυρίτσα» – Ράπερ: «Θέλω ένα λεπτό»

06:12 - 18/12/2020

Αίσθηση προκαλούν οι κωδικές ονομασίες που χρησιμοποιούσαν οι επώνυμοι για να παραγγείλουν κοκαΐνη από το κύκλωμα που εξαρθρώθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr από τη δικογραφία της σοβαρής αυτής υπόθεσης, τραγουδίστρια έδωσε το… συνθηματικό λέγοντας στον διακινητή να της φέρει «καμία μπυρίτσα». Η «καμία μπυρίτσα» ήταν ένα γραμμάριο […] The post Αποκαλύψεις – Κύκλωμα κοκαΐνης: Τραγουδίστρια: «Θέλω μία μπυρίτσα» – Ράπερ: «Θέλω ένα λεπτό» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αποκαλύψεις – Κύκλωμα κοκαΐνης: Τραγουδίστρια: «Θέλω μία μπυρίτσα» – Ράπερ: «Θέλω ένα λεπτό»

Αίσθηση προκαλούν οι κωδικές ονομασίες που χρησιμοποιούσαν οι επώνυμοι για να παραγγείλουν κοκαΐνη από το κύκλωμα που εξαρθρώθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr από τη δικογραφία της σοβαρής αυτής υπόθεσης, τραγουδίστρια έδωσε το… συνθηματικό λέγοντας στον διακινητή να της φέρει «καμία μπυρίτσα». Η «καμία μπυρίτσα» ήταν ένα γραμμάριο κοκαΐνης, το οποίο έγινε… ντελίβερι […]

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tromaktiko.gr

Ανεκδοτάρα με πρόταση: Θα μου κάτσεις;

Χειροπέδες σε άντρα για μεταφορά ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 70 κιλά κάνναβης

Κακοκαιρία «Π» – Ξάνθη: Κλαδί δέντρου διέλυσε παρμπρίζ σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 46χρονου

Το να μοιράζεστε το κρεβάτι με τον σύντροφό σας επηρεάζει τον ύπνο σας;

Κακοκαιρία Ciaran: Φονικό πέρασμα από την Ιταλία – 7 νεκροί και 2 αγνοούμενοι