Καθήλωσε η Άσπα Τσίνα: Όταν είπα στον γιο μου για τον καρκίνο μου, μου είπε: "Μαμά δεν θέλω να πεθάνεις"

08:59 - 20/11/2019

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και μίλησε για την επιστροφή της στο τραγούδι μέσα από τη συνεργασία της με τον Φοίβο, για τα χρόνια του Fame Story, για τον χωρισμό της λόγω απιστίας αλλά και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει Η Άσπα Τσίνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και μίλησε για την επιστροφή της στο τραγούδι μέσα από τη συνεργασία της με τον Φοίβο, για τα χρόνια του Fame Story αλλά και για τον χωρισμό της από τον επί χρόνια σύντροφό της λόγω απιστίας. Επίσης, η τραγουδίστρια έκανε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άσπα Τσίνα: «Όταν είπα στον γιο μου ότι έχω καρκίνο μου είπε: «Μαμά, δεν θέλω να πεθάνεις»»

Η Άσπα Τσίνα έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη και αποκάλυψε πρώτη φορά τη μάχη που δίνει με μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα, που ονομάζεται πολλαπλό μυέλωμα. Η Άσπα Τσίνα τόνισε: «Το πρόβλημα με την υγεία μου ξεκίνησε από έναν φρικτό πόνο στη μέση, ένιωσα ότι κόπηκα στα δύο. Κάθε […] The post Άσπα Τσίνα: «Όταν είπα στον γιο μου ότι έχω καρκίνο μου είπε: «Μαμά, δεν θέλω να πεθάνεις»» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει