Συγκλόνισε με την αποκάλυψή της η Άσπα Τσίνα! «Έχω καρκίνο στο αίμα, είμαι σε φάση εντατικής χημειοθεραπείας»
08:31 - 20/11/2019
Στα “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη ήταν καλεσμένη η Άσπα Τσίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή σε όλο το πανελλήνιο από τη συμμετοχή της στο Fame Story, εξομολογήθηκε, για πρώτη φορά, πως δίνει τη δική της μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα, το πολλαπλό μυέλωμα. Η Άσπα περιέγραψε πως, μετά την ηχογράφηση του […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Άσπα Τσίνα: Έχω έναν αιματολογικό καρκίνο- Τώρα κάνω εντατική χημειοθεραπευτική αγωγή
Η Άσπα Τσίνα μίλησε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και μίλησε για την επιστροφή της στο τραγούδι, το Fame Story, τον χωρισμό της και τη σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα από την οποία πάσχει.
The post Συγκλονίζει η Άσπα Τσίνα: Έχω έναν αιματολογικό καρκίνο- Τώρα κάνω εντατική χημειοθεραπευτική αγωγή appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Άσπα Τσίνα δίνει μάχη με τον καρκίνο στο αίμα: «Είμαι στη φάση της εντατικής χημειοθεραπείας»-BINTEO
Η τραγουδίστρια, που είναι απόψε καλεσμένη στα «Μεσάνυχτα» και την
The post Η Άσπα Τσίνα δίνει μάχη με τον καρκίνο στο αίμα: «Είμαι στη φάση της εντατικής χημειοθεραπείας»-BINTEO appeared first on newsitamea.gr.
Διαβάστε το στο newsitamea.grΆσπα Τσίνα: Έχω καρκίνο στο αίμα - Βρίσκομαι στο στάδιο εντατικής χημειοθεραπείας» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τρίτης η Άσπα Τσίνα, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο Fame Story.
Η τραγουδίστρια μίλησε για το νέο της τραγούδι με τον Φοίβο και τη συνεργασία τους που απολαμβάνει, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της.
Συγκεκριμένα, η Άσπα Τσίνα έκανε γνωστό ότι πάσχει από πολλαπλό μυέλωμα, μια σπάνια μορφή καρκίνου, όπως η ίδια εξηγεί.
«Το πρόβλημα με την υγεία μου ξεκίνησε από έναν φρικτό πόνο στη μέση, ένιωσα ότι κόπηκα στα δύο. Πριν βγει η διάγνωση εγώ γνώριζα ότι είχα κάτι πολύ σοβαρό. Μετά από ειδικές εξετάσεις έμαθα ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο. Στο γιο μου το είπα
Διαβάστε το στο topontiki.gr