Συγκλονίζει η Άσπα Τσίνα: Έχω καρκίνο στο αίμα

07:36 - 20/11/2019

Η Άσπα Τσίνα, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο Fame Story...

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει η Άσπα Τσίνα: «Έχω καρκίνο στο αίμα»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» ήταν την Τρίτη η Άσπα Τσίνα, η οποία έγινε γνωστή σε όλο το πανελλήνιο από τη συμμετοχή της στο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Άσπας Τσίνα: «Έχω καρκίνο στο αίμα» (photos+video)

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη, στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση η Άσπα Τσίνα. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr The post Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Άσπας Τσίνα: «Έχω καρκίνο στο αίμα» (photos+video) appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Συγκλονίζει η Άσπα Τσίνα του Fame Story: Η μάχη με τον καρκίνο και η ευχή του γιου της

Η 42χρονη τραγουδίστρια δίνει την πιο σοβαρή μάχη για τη ζωή της

Διαβάστε το στο queen.gr

Συγκλόνισε με την εξομολογησή της για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τη μάχη ζωής που δίνει η Άσπα Τσίνα. Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή  “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη. Η τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή σε όλο το πανελλήνιο από τη συμμετοχή της στο Fame Story,

Διαβάστε το στο madata.gr

Συγκλονίζει η Άσπα Τσίνα: Πάσχω από σπάνιας μορφής καρκίνο (video)

Συγκλονιστική εξομολόγηση The post Συγκλονίζει η Άσπα Τσίνα: Πάσχω από σπάνιας μορφής καρκίνο (video) appeared first on mononews.

Διαβάστε το στο mononews.gr

«Είμαι στη φάση της εντατικής χημειοθεραπείας. Έζησα πολύ ωραία πράγματα, αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η οικογένεια που αγαπάει τις φάρσες που λερώνουν

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τηλεφωνικά τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο

Απίθανες στιγμές NBA για τους λάτρεις του είδους

Η ευχές της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα με μια… φουντουκιά (Oreshnik)

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Ολυμπιακός: Ελ Κααμπί ο… ασταμάτητος – Έχει 0,7 γκολ ανά αγώνα