Συγκλονίζει η Άσπα Τσίνα: Έχω καρκίνο στο αίμα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Άσπα Τσίνα: «Έχω καρκίνο στο αίμα»
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» ήταν την Τρίτη η Άσπα Τσίνα, η οποία έγινε γνωστή σε όλο το πανελλήνιο από τη συμμετοχή της στο...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ συγκλονιστική εξομολόγηση της Άσπας Τσίνα: «Έχω καρκίνο στο αίμα» (photos+video)
Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη, στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση η Άσπα Τσίνα. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
The post Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Άσπας Τσίνα: «Έχω καρκίνο στο αίμα» (photos+video) appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.grΣυγκλονίζει η Άσπα Τσίνα του Fame Story: Η μάχη με τον καρκίνο και η ευχή του γιου της
Η 42χρονη τραγουδίστρια δίνει την πιο σοβαρή μάχη για τη ζωή της
Διαβάστε το στο queen.grΣυγκλονίζει η Άσπα Τσίνα: Έχω καρκίνο στο αίμα
Συγκλόνισε με την εξομολογησή της για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τη μάχη ζωής που δίνει η Άσπα Τσίνα.
Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη. Η τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή σε όλο το πανελλήνιο από τη συμμετοχή της στο Fame Story,
Διαβάστε το στο madata.grΣυγκλονίζει η Άσπα Τσίνα: Πάσχω από σπάνιας μορφής καρκίνο (video)
Συγκλονιστική εξομολόγηση
The post Συγκλονίζει η Άσπα Τσίνα: Πάσχω από σπάνιας μορφής καρκίνο (video) appeared first on mononews.
Διαβάστε το στο mononews.grΣυγκλονίζει η Άσπα Τσίνα: Έχω καρκίνο στο αίμα
«Είμαι στη φάση της εντατικής χημειοθεραπείας. Έζησα πολύ ωραία πράγματα, αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη»
Διαβάστε το στο news.gr