Πέννυ Μπαλτατζή: «Η μητέρα μου έχει τύχει να βάλει τιρμπουσόν και μαχαίρι στο λαιμό του αδελφού μου»
09:33 - 17/12/2020
Η Πέννυ Μπαλτατζή βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο The 2night Show, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε […]
The post Πέννυ Μπαλτατζή: «Η μητέρα μου έχει τύχει να βάλει τιρμπουσόν και μαχαίρι στο λαιμό του αδελφού μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Η μητέρα μου είχε βάλει τιρμπουσόν και μαχαίρι στο λαιμό του αδελφού μου» – Συγκλονίζει η Πέννυ Μπαλτατζή
«Ο αδελφός μου πέθανε το 2011, έφυγε στον ύπνο του»...
The post «Η μητέρα μου είχε βάλει τιρμπουσόν και μαχαίρι στο λαιμό του αδελφού μου» – Συγκλονίζει η Πέννυ Μπαλτατζή appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκλονίζει η Πέννυ Μπαλτατζή: «Η μητέρα μου είχε βάλει τιρμπουσόν στον λαιμό του αδερφού μου» (video)
Η ερμηνεύτρια, μίλησε για τις τέσσερις προηγούμενες αποβολές που είχε μέχρι να καταφέρει να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της, τα παιδικά της χρόνια, την ψυχική ασθένεια της μαμάς της αλλά και τον θάνατο του αδερφού της. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
Διαβάστε το στο crashonline.grΠέννυ Μπαλτατζή: "Η μητέρα μου έχει τύχει να βάλει τιρμπουσόν και μαχαίρι στο λαιμό του αδελφού μου" (video)
"Πριν γίνω μαμά είχα 4 άτυχες εγκυμοσύνες"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr