Νίκος Πολυδερόπουλος : «Βίωσα σκληρό bullying για τη δυσλεξία μου»
08:36 - 17/12/2020
Ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής μιλώντας για το bullying που βίωσε ως παιδί, καθώς και το ξύλο που έτρωγε από τους καθηγητές του, λόγω της δυσλεξίας και της διάσπασης προσοχής που είχε
Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Πολυδερόπουλος: Η εξομολόγηση για το bullying και την δυσλεξία
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα παιδικά του χρόνια και το έντονο bullying που δέχτηκε εξαιτίας της δυσλεξίας.Ο Νίκος Πολυδερόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για το bullying και την δυσλεξία.
Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως δέχθηκε σκληρό bullying όταν ήταν μικρός, καθώς ήταν δυσλεκτικός. Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως έτρωγε ξύλο από τους καθηγητές, οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονταν το πρόβλημα του και τον αντιμετώπιζαν ως τεμπέλη.
«Είμαι δυσλεκτικός και βίωσα bullying από τους καθηγητές πάνω απ’ όλα. Ξύλο από τους καθηγητές. Εννοείται, πολύ ξύλο. Μια φορά στο χωριό θυμάμαι πως ξύριζα τις φαβορίτες μου για να μη μ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΟ Αχαιός Νίκος Πολυδερόπουλος αποκαλύπτει: "Βίωσα bullying λόγω της δυσλεξίας μου" (video)
Ο ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τα μαθητικά του χρόνια
Διαβάστε το στο patrasevents.gr