Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Μουρμούρα – «Τότε προβληματιστήκαμε και το κανάλι και εγώ»

01:48 - 17/12/2020

Τετ α τετ με τον Τάκη Χατζή βρέθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, τη νύχτα της Τετάρτης, στην εκπομπή Direct του Alpha. […] The post Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Μουρμούρα – «Τότε προβληματιστήκαμε και το κανάλι και εγώ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Μουρμούρα: «Τότε προβληματίστηκε και το κανάλι και εγώ» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Καλεσμένος του Τάκη Χατζή στο Direct του Alpha βρέθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, τη νύχτα της Τετάρτης, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη από το επιτυχημένο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», καθώς και τον προβληματισμό που επικράτησε για την αντικατάστασή της.  «Όταν έφυγε η Δάφνη πραγματικά προβληματιστήκαμε και εγώ αλλά και το κανάλι αλλά και η παραγωγή ποια θα την αντικαταστήσει γιατί μετά από πέντε χρόνια είχαμε δέσει πάρα πολύ. Ευτυχώς, όμως, από το πρώτο δοκιμαστικό με την Κλέλια Ρένεση, η χημεία μας ταυτίστηκε. Πραγματικά είχαμε κοινούς υποκριτικούς κώδικες και το δείξαμε. Έφτιαξαν οι σεναριογράφοι μας έναν χαρακτήρα τελείως κόντρα από την προηγούμε

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για “Μουρμούρα”: Προβληματιστήκαμε πραγματικά και εγώ και το κανάλι

Καλεσμένος του Τάκη Χατζή ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο ηθοποιός,μεταξύ αλλων μίλησε για το τέλος εποχής στη “Μουρμούρα” όταν αποχώρησε η ηθοποιός Δάφνη Λαμπρογιάννη. Μάλιστα,αποκάλυψε πως ήταν μια κρίσιμη στιγμή μέσα σε όλα αυτά τα 8 χρόνια ,που προβληματίστηκε έντονα ο σταθμός για το μέλλον της σειρας αλλα και ο ίδιος. “Κοίταξε όταν έφυγε η Δάφνη προβληματιστήκαμε πραγματικά και εγώ και το κανάλι και η παραγωγή. Μετά από 5 χρόνια, με τη Δάφνη είχαμε δέσει πάρα πολύ. Και ήταν και μια συνήθεια για τους τηλεθεατές βεβαίως. Ευτυχώς όμως από το πρώτο δοκιμαστικό η χημεία μας με την Κλέλια (Ρένεση) ταυτίστηκε. Είχαμε πραγματικά κοινούς υποκριτικούς κώδικες

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε