Νίκος Πολυδερόπουλος: Βίωσα μπούλινγκ από τους καθηγητές γιατί ήμουν δυσλεκτικός! Έφαγα πολύ ξύλο” (βίντεο)

00:21 - 17/12/2020

Καλεσμένος του Γρηγόρη και του The 2night Show ηταν το βράδυ της Τετάρτης ο Νίκος Πολυδερόπουλος. To άρθρο Νίκος Πολυδερόπουλος: Βίωσα μπούλινγκ από τους καθηγητές γιατί ήμουν δυσλεκτικός! Έφαγα πολύ ξύλο” (βίντεο) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η εξομολόγηση του Νίκου Πολυδερόπουλου: «Βίωσα bullying από τους καθηγητές γιατί ήμουν δυσλεκτικός»

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2nigh Show» ήταν  το βράδυ της Τετάρτης ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το bullying...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Νίκος Πολυδερόπουλος: Στο σχολείο βίωσα bullying και έτρωγα ξύλο από τους καθηγητές λόγω της δυσλεξίας

Συγκλόνισε με όσα είπε ο νεαρός ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στο πλατό του The 2night Show, το βράδυ της Τετάρτης, στον ΑΝΤ1 προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. The post Νίκος Πολυδερόπουλος: Στο σχολείο βίωσα bullying και έτρωγα ξύλο από τους καθηγητές λόγω της δυσλεξίας appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Αχαιός Νίκος Πολυδερόπουλος: Βίωσα μπούλινγκ από τους καθηγητές γιατί ήμουν δυσλεκτικός! Έφαγα πολύ ξύλο”

Καλεσμένος του Γρηγόρη και του The 2night Show ηταν το βράδυ της Τετάρτης ο αχαιός Νίκος Πολυδερόπουλος, από το Μαζαράκι. Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε  για τη συνειδητή απόφασή του να αποκλειστεί στη Γαύδο, για δύο μήνες στην πρώτη καραντίνα, προσπαθώντας να τα βρει με τον εαυτό του. Αποκάλυψε όμως και το bullying που βίωσε ως παιδί, καθώς και […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»