Άσπα Τσίνα: «Έχω καρκίνο στο αίμα» – Συγκλονίζει η εξομολόγησή της…
02:00 - 20/11/2019
Στα “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε ήταν καλεσμένη η Άσπα Τσίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή σε όλο το […]
The post Άσπα Τσίνα: «Έχω καρκίνο στο αίμα» – Συγκλονίζει η εξομολόγησή της… appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άσπα Τσίνα: «Έχω καρκίνο στο αίμα. Αν φύγω…» – Τι είπε στον γιο της [video]
Τι αποκάλυψε η Άσπα Τσινα για τον καρκινο από τον οποίο πάσχει; «Στο γιο μου είπα από την αρχή ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο που τρώει τα κόκκαλα». Στα “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη ήταν καλεσμένη η Άσπα Τσίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή σε όλο το πανελλήνιο από τη συμμετοχή της στο Fame Story, […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Άσπα Τσίνα: «Έχω καρκίνο στο αίμα. Αν φύγω…» – Τι είπε στον γιο της [video].
Διαβάστε το στο fimes.grΆσπα Τσίνα: «Έχω καρκίνο στο αίμα» – Συγκλονίζει η εξομολόγηση της παίκτριας του Fame Story
«Στο γιο μου είπα από την αρχή ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο που τρώει τα κόκκαλα». Στα “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη ήταν καλεσμένη η Άσπα Τσίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή σε όλο το πανελλήνιο από τη συμμετοχή της στο Fame Story, εξομολογήθηκε, για πρώτη φορά, πως δίνει τη δική της μάχη με μία […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑσπα Τσίνα: Συγκλονίζει η μάχη της
Η Άσπα Τσίνα μίλησε για πρώτη φορά, για τη σκληρή μάχη που δίνει με μια σπάνια μορφή καρκίνου
Διαβάστε το στο to10.gr