Ψήσιμο γλυκών στο φούρνο: Πότε χρησιμοποιούμε αλεύρι και πότε αντικολλητικό χαρτί - Τι πρέπει να ξέρεις για το βούτυρο
08:42 - 16/12/2020
Επειδή τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι προσπαθούμε να κάνουμε γλυκά στον φούρνο, εμείς σας δίνουμε κάποιες συμβουλές για τα υλικά που πρέπει να χρησιμοποιήσετε.
Το ψήσιμο στον φούρνο μπορεί να φαίνεται αλλά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν άτυποι κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε αν θέλουμε να μας πετύχει το κέικ ή οτιδήποτε άλλο πρέπει να ψηθεί σωστά.
Ένα από τα βασικά βήματα είναι το σωστό (ξε)φορμάρισμα του γλυκού ώστε να μην κολλήσει στο ταψί και στη συνέχεια να μπορέσουμε να το βγάλουμε ολόκληρο χωρίς αυτό να σπάσει.
Για να το κάνουμε αυτό, συνήθως, λαδώνουμε, βουτυρώνουμε, αλευρώνουμε ή στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί.
Πότε όμως πρέπει να το κάνουμε αυτό και ποια επιλογή
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr