Εξαφάνιση στα Μανιάτικα: «Έφυγε από το σπίτι χωρίς λόγο!» λέει ο σύζυγος της 22χρονης
12:15 - 15/12/2020
Όλο και πληθαίνουν τα ερωτήματα γύρω από την εξαφάνιση της 22χρονης Γεωργίας Κοκκώνη από το σπίτι της στα Μανιάτικα στον Πειραιά.
«Θέλω να δηλώσω την εξαφάνιση της γυναίκας μου. Δεν ξέρω γιατί αλλά έφυγε από το σπίτι και δεν έχει δώσει σημάδια ζωής», είπε ο Αλβανικής καταγωγής σύζυγός της στις 16 Νοεμβρίου, όταν εμφανίστηκε στο τμήμα Ασφαλείας Καμινίων.
«Έφυγε από το σπίτι στις 12 Νοεμβρίου. Δεν έγινε κάτι» είπε στους αστυνομικούς ο συζυγός της, ο οποίος δήλωσε την εξαφάνισή της τέσσερις μέρες μετά. Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να φέρει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να δηλωθεί η εξαφάνιση, κάτι το οποίο έκανε τελικά πριν από λίγες ημέρες απευθείας στο Silver Alert, που έβγαλε τη σχετική ανακοίνωση
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εξαφάνιση 22χρονης: «Έφυγε από το σπίτι χωρίς λόγο!», λέει ο σύζυγός της
Πολλά είναι τα ερωτήματα γύρω από την εξαφάνιση της 22χρονης Γεωργίας Κοκκώνη από το σπίτι της στα Μανιάτικα στον Πειραιά. «Θέλω να δηλώσω την εξαφάνιση της γυναίκας μου. Δεν ξέρω γιατί αλλά έφυγε από το σπίτι και δεν έχει δώσει σημάδια ζωής», είπε σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο Αλβανικής καταγωγής σύζυγός της στις 16 […]
Διαβάστε το στο irafina.gr