Γιάννης Πάριος: “Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε” – Όσα είπε για τους γιους του και τον έρωτα! (βίντεο)

01:09 - 15/12/2020

Ο τροβαδούρος του έρωτα εδώ και πολλά χρόνια Γιάννης Πάριος φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρα  στο To άρθρο Γιάννης Πάριος: “Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε” – Όσα είπε για τους γιους του και τον έρωτα! (βίντεο) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Πάριος: “Ο γάμος δεν μου πήγαινε ποτέ” (βίντεο)

Ο τροβαδούρος του έρωτα εδώ και πολλά χρόνια Γιάννης Πάριος φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρα  στο Ενώπιος Ενωπίω και μίλησε για όλα στο  Νίκο Χατζηνικολάου. Για τον ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Γιάννης Πάριος: “Ο γάμος δεν μου πήγαινε ποτέ” (βίντεο) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γιάννης Πάριος: Σπάνιες εξομολογήσεις για τους γιους του, Χάρη και Νικόλα Βαρθακούρη [βίντεο]

Ο κορυφαίος τραγουδιστής της Ελλάδας, ο Γιάννης Πάριος, παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου, το βράδυ της Δευτέρας, στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Εξομολογητικός σε όλες τις απαντήσεις του στον δημοσιογράφο, μίλησε για τα πάντα. Αρχικά αναφέρθηκε στο επίθετο Πάριος, καθώς το πραγματικό του είναι Βαρθακούρης. «Νονοί του ονόματος ήταν... The post Γιάννης Πάριος: Σπάνιες εξομολογήσεις για τους γιους του, Χάρη και Νικόλα Βαρθακούρη [βίντεο] appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γιάννης Πάριος: Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε ή μάλλον εγώ δεν του πήγαινα…

Ο μεγάλος τραγουδιστής του έρωτα, ο Γιάννης Πάριος βρέθηκε καλεσμένος στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου. The post Γιάννης Πάριος: Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε ή μάλλον εγώ δεν του πήγαινα… appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Πάριος: Η άγνωστη ιστορία με τον γιο του και το πιάνο (βίντεο)

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχθηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γιάννη Πάριο. Για τον σπουδαίο καλλιτέχνη μίλησε και ο γιος του Γιάννη Πάριου, Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο πατέρας του εκτός από σπουδαίος τραγουδιστής και συνθέτης είναι και τεράστιος στιχουργός. Μάλιστα ο Γιάννης Πάριος αποκάλυψε μία πολύ συγκινητική ιστορία με τον γιο του. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιάννης Πάριος: Η μοναξιά είναι αδελφή μου. Ο γάμος ποτέ δεν μου πήγαινε, δεν είχα χρόνο για τα μικρά παιδιά μου

Ο Γιάννης Πάριος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “Ενώπιος Ενωπίω” και μίλησε- μεταξύ άλλων- για τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, για τα πρόσωπα που τον στήριξαν, τους γονείς του, την προσωπική του ζωή και το αγαπημένο του νησί, την Πάρο. Αποκάλυψε επίσης ποιος είναι ο άνθρωπος που τον «βάφτισε» Πάριο, τι θέλει για τους τέσσερις γιους του και πως ο γάμος δεν του πήγαινε ποτέ, αν και έχει κάνει δύο. Γιάννης Πάριος: Πώς άλλαξε το όνομα του από Γιάννης Βαρθακούρης «Νονοί του ονόματος ήταν πολλοί. Και ο Μάκης Μάτσας και εγώ και ο Γιώργος ο Κατσαρός» ανέφερε ο Γιάννης Πάριος. Όπως αποκάλυψε στην αρχή είχε πέσει στο τραπέζι το όνομα «Παριανός», αλλά υπήρχε ήδη ένας τραγουδιστής σ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας