Πρώην πρέσβης των ΗΠΑ: Αν η Τουρκία επιτεθεί στην Ελλάδα, δεν θα βοηθήσει ο Τραμπ

21:24 - 19/11/2019

ΕΛΛAΔΑ  Μία απάντηση του πρώην πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, Νίκολας Μπερνς, στο συνέδριο του Delphi Forum και της Καθημερινής, που διεξάγεται στην Ουάσιγκτον, προκάλεσε σάλο στο διπλωματικό σκηνικό της Ελλάδας και των Ηνωμένων Πολιτειών. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Μ. Ιγνατίου hellasjournal, στην ουσία  ο πρώην πρέσβης υποστήριξε ότι αν η Τουρκία κτυπήσει στρατιωτικά την Ελλάδα, δεν θα λάβει βοήθεια από τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Στην ουσία υποστήριξε, όπως μεταδίδει ο Μιχάλης Ιγνατίου στο hellasjournal, ότι αν η Τουρκία κτυπήσει στρατιωτικά την Ελλάδα, δεν θα λάβει βοήθεια από τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Απαντώντας σε ερώτηση του Αθανάσιου Έλλις "αν Ελλάδα μπορεί να βασιστεί στ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρώην πρέσβης ΗΠΑ στην Ελλάδα: Αν η Τουρκία επιτεθεί στην Ελλάδα δε νομίζω πως ο Τραμπ θα βοηθήσει

Ο Νίκολας Μπερνς προκάλεσε προβληματισμό από διπλωματικής άποψης στην ελληνική πλευρά, με την τοποθέτηση του σε  συνεδρίο του Delphi Forum και της Καθημερινής, που διεξάγεται στην Ουάσιγκτον

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Πρώην πρέσβης ΗΠΑ στην Ελλάδα: Αν η Τουρκία επιτεθεί στην Ελλάδα δε νομίζω πως ο Τραμπ θα βοηθήσει

Ερωτηματικά προκάλεσε η τοποθέτηση του πρώην πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Νίκολας Μπερνς, σε ερώτηση που δέχτηκε για τη στάση της χώρας του σε υποθετικό στρατιωτικό χτύπημα της Τουρκίας στην Ελλάδα. The post Πρώην πρέσβης ΗΠΑ στην Ελλάδα: Αν η Τουρκία επιτεθεί στην Ελλάδα δε νομίζω πως ο Τραμπ θα βοηθήσει appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μπερνς: «Αν η Τουρκία επιτεθεί στην Ελλάδα, δεν νομίζω πως ο Τραμπ θα βοηθήσει»

Ερωτηματικά και προβληματισμό προκαλεί για την Ελλάδα η τοποθέτηση του πρώην πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Νίκολας Μπερνς, σε ερώτηση που δέχτηκε για τη στάση της χώρας του σε υποθετικό στρατιωτικό χτύπημα της Τουρκίας στην Ελλάδα. Στη διάρκεια του συνεδρίου του Delphi Forum και της «Καθημερινής», που διεξάγεται στην Ουάσιγκτον, ο Νικόλας Μπερνς ερωτήθηκε «αν […]

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)