Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Σουξές σε απίθανο σκηνικό στο Πρωινό – Του έδωσαν παρμεζάνα από το ψυγείο

14:36 - 14/12/2020

Ο Γιώργος Σουξές και η Ελένη Καρακάση βρέθηκαν από τις Άγριες Μέλισσες στο πλατό του Πρωινό, σε μια συνέντευξη που […] The post Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Σουξές σε απίθανο σκηνικό στο Πρωινό – Του έδωσαν παρμεζάνα από το ψυγείο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Γιώργος Σουξές σε απίθανο σκηνικό – Του έδωσαν παρμεζάνα από το ψυγείο (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Ο Γιώργος Σουξές και η Ελένη Καρακάση βρέθηκαν από τις «Άγριες Μέλισσες» στο πλατό του Πρωινό, σε μια συνέντευξη που είχε πολλές στιγμές γέλιου. Υπήρξε μια στιγμή, όμως, που συνέβη κάτι απίθανο στον αέρα. «Τρελαίνομαι για παρμεζάνα», είπε ο Γιώργος Σουξές και διηγήθηκε ένα περιστατικό: «Με κάλεσαν σε μια πρεμιέρα στο Εθνικό Θέατρο. Είχαν μπουφέ και στη γωνία είχε μια παρμεζάνα που έκοβες με ένα μικρό μαχαιράκι. Μου έλεγε η παρμεζάνα «Πάρε με! Πάρε με»! Απλώνω μια ωραία πετσετούλα και πήρα όλο το κομμάτι στο σπίτι. Με κοίταζε ο σερβιτόρος, τον κοίταζα κι εγώ». Η Φαίη Σκορδά, δίχως να χάσει χρόνο έκανε κάτι που δεν περίμενε κανείς. Κατευθύνθηκε προς το ψυγείο, έβγαλε δυο σακουλάκια τριμμέν

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»