Ιταλία: Ξύπνησε η Αίτνα και εκτοξεύει σιντριβάνια λάβας και στάχτης ύψους 100 μέτρων

13:22 - 14/12/2020

Το ηφαίστειο της Σικελίας εξερράγη την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου, και σχημάτισε ένα εντυπωσιακό σιντριβάνι λάβας, ύψους 100 μέτρων. Ο κρατήρας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το ηφαίστειο της Αίτνα στην Ιταλία, άρχισε να εκρήγνυται στις 9.20 μ.μ. την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου και υπολογίζεται ότι η λάβα του έφτασε σε ύψη πάνω από 100 μέτρα, σύμφωνα με το volcano discovery, ενώ έμοιαζε να […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Ξύπνησε» το ηφαίστειο της Αίτνα – Σιντριβάνι λάβας ύψους 100 μέτρων

Εντυπωσιακές εικόνες από το ηφαίστειο της Αίτνα κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του κόσμου. 

Διαβάστε το στο in.gr

«Ξύπνησε» η Αίτνα – Σιντριβάνι λάβας ύψους 100 μέτρων

Εντυπωσιακές εικόνες από το ηφαίστειο της Αίτνα κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του κόσμου. 

Διαβάστε το στο tanea.gr

«Ξύπνησε» το ηφαίστειο της Αίτνας – Σιντριβάνι λάβας ύψους 100 μέτρων

Διαβάστε το στο tovima

«Ξύπνησε» και πάλι η Αίτνα - Συντριβάνι λάβας ύψους 100 μέτρων (βίντεο)

Ένα εντυπωσιακό σιντριβάνι λάβας ύψους 100 μέτρων σχημάτισε το ηφαίστειο της Σικελίας, το οποίο εξερράγη την Κυριακή. Ο κρατήρας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το ηφαίστειο της Αίτνα στην Ιταλία, ξεκίνησε να εκρήγνυται στις 9.20 μ.μ. την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου και υπολογίζεται ότι η λάβα του έφτασε σε ύψη πάνω από 100 μέτρα, σύμφωνα με το volcano […] The post «Ξύπνησε» και πάλι η Αίτνα - Συντριβάνι λάβας ύψους 100 μέτρων (βίντεο) first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ξύπνησε η Αίτνα: Σιντριβάνια λάβας ύψους 100 μέτρων

Ξύπνησε η Αίτνα: Σιντριβάνια λάβας ύψους 100 μέτρων Mon, 14/12/2020 - 14:35

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

«Ξύπνησε» και πάλι η Αίτνα - Συντριβάνι λάβας ύψους 100 μέτρων

Ένα εντυπωσιακό σιντριβάνι λάβας ύψους 100 μέτρων σχημάτισε το ηφαίστειο της Σικελίας, το οποίο εξερράγη την Κυριακή.

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Αίτνα: Το ηφαίστειο ξύπνησε και «βρυχάται» - Σιντριβάνια λάβας ύψους 100 μέτρων (Βίντεο)

Προηγήθηκε σεισμός

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή