Μυρτώ Αλικάκη: «Το θέμα είναι τι είναι σεξουαλική παρενόχληση»;

09:15 - 14/12/2020

Η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στην εκπομπή Συν Γυναιξί με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, […] The post Μυρτώ Αλικάκη: «Το θέμα είναι τι είναι σεξουαλική παρενόχληση»; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μυρτώ Αλικάκη: «Το θέμα είναι τι είναι σεξουαλική παρενόχληση»;

«Δεν θεωρώ ότι το φλερτ πρέπει να πεθάνει. Υπάρχει μια υπερβολή στην ιστορία της σεξουαλικής παρενόχλησης».

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μυρτώ Αλικάκη: Υπάρχει μια υπερβολή σε αυτό που οι γυναίκες λέμε σεξουαλική παρενόχληση

«Δεν μπορεί οι γυναίκες να διαμαρτύρονται πως οι άντρες είναι ευνουχισμένοι και με το που σε κοιτάει ένας άνδρας να νιώθεις απειλή. Δεν συμβαδίζουν αυτά τα δύο», δηλώνει η γνωστή ηθοποιός Στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης αναφέρθηκε η Μυρτώ Αλικάκη μιλώντας στην εκπομπή «Συν Γυναιξί» με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο. Η ηθοποιός μίλησε ακόμη και στο κίνημα κατά της σεξουαλικής κακοποίησης, […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»