Μυρτώ Αλικάκη: “Υπάρχει μια υπερβολή στην ιστορία της σεξουαλικής παρενόχλησης! Δε μπορείς με το που σε κοιτάει ένας άνδρας να νιώθεις απειλή…” (video)
08:48 - 14/12/2020
Στην εκπομπή «Συν Γυναιξί» με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο φιλοξενήθηκε το βράδυ της Κυριακής η Μυρτώ Αλικάκη.
To άρθρο Μυρτώ Αλικάκη: “Υπάρχει μια υπερβολή στην ιστορία της σεξουαλικής παρενόχλησης! Δε μπορείς με το που σε κοιτάει ένας άνδρας να νιώθεις απειλή…” (video) δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μυρτώ Αλικάκη: Υπάρχει μια υπερβολή στην ιστορία της σεξουαλικής παρενόχλησης
«Δεν μπορεί οι γυναίκες να διαμαρτύρονται πως οι άντρες είναι ευνουχισμένοι και με το που σε κοιτάει ένας άνδρας να νιώθεις απειλή. Δεν συμβαδίζουν αυτά τα δύο», λέει η ηθοποιός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜυρτώ Αλικάκη: Υπάρχει μια υπερβολή στην ιστορία της σεξουαλικής παρενόχλησης
Στην εκπομπή της ΕΡΤ Συν Γυναιξί με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜυρτώ Αλικάκη: Υπάρχει μια υπερβολή στην ιστορία της σεξουαλικής παρενόχλησης
Στην εκπομπή «Συν Γυναιξί» με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο φιλοξενήθηκε το βράδυ της Κυριακής η Μυρτώ Αλικάκη.
Διαβάστε το στο thebest.grΜυρτώ Αλικάκη: «Υπάρχει μια υπερβολή στην ιστορία της σεξουαλικής παρενόχλησης – Δεν πρέπει να πεθάνει το φλερτ» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης αναφέρθηκε η Μυρτώ Αλικάκη μιλώντας
Στην εκπομπή «Συν Γυναιξί» μίλησε η Μυρτώ Αλικάκη, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, καθώς και το κίνημα κατά της σεξουαλικής κακοποίησης "me too" το οποίο δεν έχει βρει ανταπόκριση στη χώρα μας. Η ηθοποιός θέλησε να διαχωρίσει την πράξη της σεξουαλικής παρενόχλησης από το φλερτ, τονίζοντας ότι αυτές οι δυο διαφορετικές έννοιες δε θα πρέπει να συγχέονται...
«Θεωρώ τη σεξουαλική παρενόχληση, προφανώς, κάτι εγκληματικό, αλλά το θέμα είναι τι είναι σεξουαλική παρενόχληση; Έχω ένα θέμα με αυτήν την αμερικάνικη τάση, που τα πάντα μπορούν να σε οδηγήσουν στο δικαστήριο. Για εμένα σεξουαλι
Διαβάστε το στο topontiki.grΜυρτώ Αλικάκη: Υπάρχει μια υπερβολή στην ιστορία της σεξουαλικής παρενόχλησης
Η Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στην εκπομπή «Συν Γυναιξί» με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο κίνημα κατά της σεξουαλικής κακοποίησης, Me too, το οποίο δεν έχει βρει ανταπόκριση στη χώρα μας. «Θεωρώ τη σεξουαλική παρενόχληση, προφανώς, κάτι εγκληματικό, αλλά το θέμα είναι τι είναι σεξουαλική παρενόχληση; Έχω ένα θέμα με αυτήν την αμερικάνικη τάση, που τα πάντα μπορούν να σε οδηγήσουν στο δικαστήριο. Για εμένα σεξουαλική παρενόχληση είναι να σου ζητήσει ένας άνθρωπος με αντάλλαγμα μια επαγγελματική θέση, να βρεθείς σεξουαλικά μαζί του και αν εσύ του αρνηθείς να χάσεις τη θέση σου ή να πέσεις σε δυσμένεια. Αυτό το θεωρώ εγκληματικό και δεν το συ
Διαβάστε το στο spoilersΑλικάκη: " Υπάρχει μια υπερβολή στην ιστορία της σεξουαλικής παρενόχλησης"
Η τοποθέτηση της ηθοποιού
Διαβάστε το στο ekriti.gr