Αγγελική: Ι. Παπαζήσης (spoiler) «Ο Παύλος ανήκει στη Τζένη» [βίντεο από το επόμενο επεισόδιο]

19:42 - 13/12/2020

Ο Παύλος Αργυρός είναι σκληρός, ακραίος, βίαιος, είναι ο ρόλος στη σειρά «Αγγελική» τον οποίο οι τηλεθεατές λατρεύουν να μισούνε. «Δεν έχω κανένα κοινό στοιχείο με τον Παύλο. Ίσως , μόνο, την μεγάλη αγάπη που δείχνει στα παιδιά του… Νομίζω όμως ότι, εξαρχής, τον κατάλαβα» λέει ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο Παύλος της επιτυχημένης και πολύ […] The post Αγγελική: Ι. Παπαζήσης (spoiler) «Ο Παύλος ανήκει στη Τζένη» [βίντεο από το επόμενο επεισόδιο] appeared first on HappyTv.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο happytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγγελική – spoiler «Ο Παύλος ανήκει στη Τζένη» [βίντεο]

Ο Παύλος Αργυρός είναι σκληρός, ακραίος, βίαιος, είναι ο ρόλος στη σειρά «Αγγελική» τον οποίο οι τηλεθεατές λατρεύουν να μισούνε. «Δεν έχω κανένα κοινό στοιχείο με τον Παύλο. Ίσως , μόνο, την μεγάλη αγάπη που δείχνει στα παιδιά του… Νομίζω όμως ότι, εξαρχής, τον κατάλαβα» λέει ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο Παύλος της επιτυχημένης και πολύ […] The post Αγγελική – spoiler «Ο Παύλος ανήκει στη Τζένη» [βίντεο] appeared first on Athina24.gr.

Διαβάστε το στο Athina24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ happytv.gr

Ταμπού: «Μη διανοηθείς να μιλήσεις στην αστυνόμο, θα βρεις τα παιδιά σου νεκρά»

Με διπλό sold out ξεκίνησαν ο Νικηφόρος και ο Γιώργος Λιβάνης, με Special Guest τη Μαλού

Ηλίας Γκρέκος: Σαρώνει με τις εμφανίσεις του στο θρυλικό «Caravan»

Grand Hotel: «Ανιψιά μου είναι, κόρη της αδερφής μου» Συγκλονίζει το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

Ο Τιμωρός: Ο Μάρκος έχει σκοπό να τους χαρίσει ένα βράδυ γεμάτο εκπλήξεις

«Αρχελάου 5»: Ο Ματθαίος και η Κέλλυ διακόπτουν σχέσεις – Οι περιλήψεις από τα 5 επόμενα επεισόδια